Βαρύ πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα: Ο πατέρας του έφυγε από κορωνοϊό

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα: Ο πατέρας του έφυγε από κορωνοϊό

«Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά», γράφει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός

Krommydas_Pateras
Βαρύ είναι το πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας. Ο ηθοποιός και συγγραφέας έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσα από ανάρτηση στο Ιnstagram, αποκαλύπτοντας πως η αιτία του θανάτου είναι ο κορωνοϊός.

«Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του… έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον Κορονοϊό δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ…», έγραψε πριν από λίγο ο Κώστας Κρομμύδας στο Instagram του.


Τραγική ειρωνία ο ηθοποιός σε παλαιότερή ανάρτησή του στις 4 Απριλίου έγραφε πως ο πατέρας τυ δεν ανησυχούσε για τον κορωνοϊό: «Στα 92 του πλέον ο πατέρας μου δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τον κορωνοϊό. Το κάνουμε εμείς όμως γιατί απλά, έτσι πρέπει... η τεχνολογία μας επιτρέπει τουλάχιστον να βλεπόμαστε! Συμφωνήσαμε μόλις το κακό περάσει να πάω στα Τρίκαλα να τον πάρω και να πάμε μια μεγάλη εκδρομή με το αυτοκίνητο...».


Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στις Σπέτσες: «Ήρθε σπίτι μου με όπλο, τα μάτια του πέταγαν σπίθες»

Κώστας Τσόκλης: Οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν, ήθελα να υπερασπιστώ τους ηλικιωμένους

Μποντιμπίλντερ από το Καζακστάν «παντρεύτηκε» την κούκλα του σεξ του - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης