Ένα βράδυ, το οποίο μας θύμισε πως το καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι είναι πάντα εδώ και πως συνθέσεις και τραγούδια που έχουν αφησει εποχή, είναι πάντα επίκαιρα και ξεχωριστά.
Καλεσμένοι σε αυτή τη βραδιά ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Χρήστος Δάντης και πολλοί άλλοι.
Απολαύστε την ερμηνεία του Νίκου Μακρόπουλου σε ένα από τα πολλά τραγούδια-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία, το «Θα κλείσω τα μάτια» του Άκη Πάνου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας