«Σπίτι με το MEGA»: Το σπαρταριστό ανέκδοτο του Διονύση Σαββόπουλου για τους μουσικούς που σε πάνε στον Παράδεισο

«Σπίτι με το MEGA»: Το σπαρταριστό ανέκδοτο του Διονύση Σαββόπουλου για τους μουσικούς που σε πάνε στον Παράδεισο

Ο σπουδαίος Έλληνας δημιουργός είναι πάντα «το ροκ του μέλλοντός μας»

1
Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινοβραδινή στο «Σπίτι με το MEGA», με τον Διονύση Σαββόπουλο σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που έχουν «αφηγούνται» τη ζωή και τις σημαντικότερες στιγμές της μουσικής μας ιστορίας.

Ο σπουδαίος δημιουργός υποδέχθηκε τους ξεχωριστούς καλεσμένους του, τον Μανώλη Μητσιά, τον Χρήστο Δάντη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Mente Fuerte και μας ταξίδεψε με υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

6


Με το γνωστό του γλαφυρό χιούμορ, αφηγήθηκε μεταξύ άλλων και ένα καταπληκτικό ανέκδοτο για έναν ενάρετο τύπο που στερήθηκε τα πάντα στη ζωή του για να πάρει μία θέση στον Παράδεισο.

«Πρέπει να λέμε καλά λόγια στους μουσικούς πάντοτε, γιατί οι μουσικοί μπορούν να σου εξασφαλίσουν θέση στον Παράδεισο ακόμη κι αν δεν το αξίζεις» είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος πριν αφηγηθεί το ανέκδοτο.

Αμέσως μετά, ακολούθησαν ο Μανώλης Μητσιάς με την Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύοντας το αγαπημένο «Σου μιλώ και κοκκινίζεις» και το εμβληματικό «Ας κρατήσουν οι χοροί».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης