Ρίκι Μάρτιν: Ο πολύτεκνος σταρ θέλει κι άλλα παιδιά - «Έχω κάνα δυο έμβρυα που με περιμένουν»

Ρίκι Μάρτιν: Ο πολύτεκνος σταρ θέλει κι άλλα παιδιά - «Έχω κάνα δυο έμβρυα που με περιμένουν»

«Μην το πείτε στον Τζουάν, θα τρελαθεί» δήλωσε αναφερόμενος στον σύζυγό του Τζουάν Γιόζεφ, με τον οποίο έχουν ήδη αποκτήσει τέσσερα παιδιά

ricky_martin
Λίγο πριν την αποψινή απονομή των Latin Grammy Αwards, o Ρίκι Μάρτιν που εξασφάλισε 4 υποψηφιότητες με το τελευταίο του άλμπουμ «Pausa»,  ανάμεσά τους και του άλμπουμ της χρονιάς- μιλώντας στο Entertainment Tonight, δήλωσε ότι θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένειά του.

«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι τρελός, αλλά μου αρέσει να έχω μια μεγάλη οικογένεια, με περιμένουν κάνα δυο έμβρυα»  ανέφερε ο 48χρονος Πορτορικάνος ποπ σταρ.«Δεν ξέρω. Αυτό έχω να πω. Ο Τζουάν θα τρελαθεί αυτή τη στιγμή, μην του το πείτε» αστειεύτηκε σε ζωντανή σύνδεση με το ΕΤ. 




Οι 12χρονοι δίδυμοι γιοι τους, Βαλεντίνο και Ματέο πλησιάζουν την εφηβεία, ενώ μαζί με τον σύζυγό του Τζουάν Γιόζεφ είναι γονείς της 2 ετών Λουτσία και του ενός έτους Ρεν.

Περιγράφοντας την έξαλλη κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους, λόγω της προεφηβείας των δύο μεγαλύτερων γιων τους, εξήγησε: «Πλησιάζουν στην εφηβεία και είναι κάπως. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και lockdown, οπότε όλη η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αλλά είναι πολύ καλά παιδιά. Είμαι πολύ περήφανος και πολύ τυχερός που έχω αυτή την οικογένεια. Και βεβαια όλοι τρέχουμε πίσω από τη Λουτσία. Αυτή κάνει κουμάντο κι ας είναι μόλις 2 ετών».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης