Ναταλία Δραγούμη: «Να σφίγγεις την... » - Η πλέον… extreme συμβουλή από τη Μαίρη Χρονοπούλου για να βγαίνει λαμπερή στην κάμερα

Ναταλία Δραγούμη: «Να σφίγγεις την... » - Η πλέον… extreme συμβουλή από τη Μαίρη Χρονοπούλου για να βγαίνει λαμπερή στην κάμερα

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην κωμική σειρά του MEGA «Μάνα είναι μόνο μία», το 1993

Natalia_Dragoumi
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παλαιότερη τηλεοπτική συνεργασία της με τη Μαίρη Χρονοπούλου στην κωμική σειρά του MEGA «Μάνα είναι μόνο μία».

944154_674663585892448_1630327371_n











«Δεν έχω επικοινωνία, δυστυχώς, με τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά είχε έρθει στο θέατρο όταν κάναμε τις ‘’Φόνισσες’’. Ήταν τόσο γλυκιά, τόσο καλή. Αυτά που μου είπε μετά την παράσταση ήταν συγκινητικά»
εξήγησε η Ναταλία Δραγούμη.
Και θυμήθηκε: «Εγώ τότε ήμουν πιτσιρίκα και μου έλεγαν: ‘’Πωπω! Με τη Μαίρη Χρονοπούλου; Να προσέχεις, να είσαι πολύ δυνατή γι’ αυτά που θα αντιμετωπίσεις’’. Με είχαν φοβίσει. Ήταν μεγάλη σταρ, έμαθα πολλά πράγματα από τη Μαίρη, αλλά πραγματικά ήταν γλυκύτατη»

Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και την (τουλάχιστον)… αναπάντεχη συμβουλή που της είχε δώσει η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου: «Να το πω ή να μην το πω; Θα γίνουμε viral… Με φώναζε στο καμαρίνι της να μου δώσει διάφορες συμβουλές. Μου έλεγε, πριν το κοντινό για να βγαίνει έξω λάμψη, να σφίγγω την κ….α μου!... Μου έλεγε επίσης, να είσαι πάντα 10 κιλά πιο αδύνατη, να μην σου αρέσεις στη ζωή σου έτσι ώστε να είσαι όπως πρέπει για την κάμερα».

Γνωρίζετε τι έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου για να βγαίνει πιο ωραία στα κοντινά πλάνα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης