«Σπίτι με το MEGA»: Η συναυλία του Στέφανου Κορκολή μάγεψε τους τηλεθεατές

«Σπίτι με το MEGA»: Η συναυλία του Στέφανου Κορκολή μάγεψε τους τηλεθεατές

Μαζί του αυτή την υπέροχη βραδιά ήταν εκλεκτοί καλεσμένοι

korkolismega
Ο Στέφανος Κορκολής καθήλωσε με τις μουσικές και τα τραγούδια του τους τηλεθεατές του MEGA μέσα από τη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Μαζί του αυτή την υπέροχη βραδιά ήταν εκλεκτοί καλεσμένοι, άνθρωποι που έχουν τραγουδήσει μελωδίες του ή τον θαυμάζουν βαθιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξεκινάει μια βραδιά και έχουμε τη δυνατότητα μέσα από το MEGA να ανταμώσουμε ξανά. Οι “Μουσικές Ιστορίες”, που είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα παρακολουθήσετε, αφορούν δικές μου μουσικές ιστορίες, για τραγούδια που έχω γράψει για σπουδαίους ερμηνευτές, τραγούδια που έχω ερμηνεύσει τη δεκαετία του 90, τραγούδια άλλων ερμηνευτών που τα έχω αγαπήσει σαν δικά μου. Ευτυχώς που προλάβαμε να κάνουμε το γύρισμα στο υπέροχο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, γιατί τώρα είμαστε πάλι κλεισμένοι. Οι νότες και η μουσική μπορούν να μεταφέρονται ακίνδυνα», είπε ο Στέφανος Κορκολής στο ξεκίνημα της βραδιάς. Στη συνέχεια έπαιξε στο πιάνο το μαγικό «Sensitivities» σε δική του σύνθεση.




Σοφία Μανουσάκη, μια από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Δίπλα στον μέντορα της- όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια- Στέφανο Κορκολή η Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσε παραδοσιακά κομμάτια, αλλά μεγάλες επιτυχίες που έχουμε όλοι αγαπήσει.

H ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμήνευσε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο την «Αρετούσα» (απόσπασμα από τον «Ερωτόκριτο»), το «Ανθρώπων Έργα» και το «Τρίτο Στεφάνι» του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και το θρυλικό «Hit the road Jack» του Ray Charles.

Κλείσιμο



Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσαν στη συνέχεια το «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση και το «Στους πέντε ανέμους» σε στίχους της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης