Χρήστος Λούλης: «Δεν θα έκανα ξανά σποτ για την καραντίνα»

Χρήστος Λούλης: «Δεν θα έκανα ξανά σποτ για την καραντίνα»

«Οι ίδιοι μου οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη» είπε ο ηθοποιός

christos_loulis
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» για τη δύσκολη επαγγελματικά κατάσταση που βιώνουν οι ηθοποιοί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στο σποτ που είχε κάνει στην προηγούμενη καραντίνα για τον κορωνοϊό. Θα το ξανάκανε τώρα; «Νομίζω πως δεν θα το ξαναέκανα. Όχι επειδή μετάνιωσα που το έκανα αλλά νομίζω πως αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ, νομίζω θα αδικούσα το σποτ.

Νομίζω πώς αν ξαναέβγαινα να κάνω σποτ θα ήταν πιο πολύ σχόλιο για αυτό που συνέβη πριν παρά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε τώρα. Νομίζω πως όταν παθαίνει τέτοιο κάζο όπως αυτό που έπαθα εγώ…., όχι πως δεν πιστεύω στην ιδέα της προσφοράς, αλλά δεν νομίζω πως θα είχα να προσφέρω τώρα κάτι», εξήγησε ο Χρήστος Λούλης.

«Δεν με στεναχώρησε με την έννοια, ότι τι έκανα, οι πιο πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε σεξισμός στο σποτάκι αλλά και ακόμα και αυτοί που δεν το κατάλαβαν έχουν τους δικούς τους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με μένα, έχει να κάνει με το δικό τους το μυαλό. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ήμουν για άλλη μια φορά αντικείμενο μίας μεγάλης ανθρωποφαγίας. Οι ίδιοι μου οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης