Τζέισον Μομόα: «Το ροζ είναι υπέροχο χρώμα και είμαι πολύ σίγουρος για την αρρενωπότητά μου»

Τζέισον Μομόα: «Το ροζ είναι υπέροχο χρώμα και είμαι πολύ σίγουρος για την αρρενωπότητά μου»

«Ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα τί θα σκεφτεί ο καθένας» ξεκαθάρισε ο 41χρονος Αμερικανός ηθοποιός, o οποίος φωτογραφήθηκε με πολλά διαφορετικά ροζ outfits για το νέο τεύχος του InStyle

5382f8d0def79071411741caf08f8c8e
Ο Τζέισον Μομόα μιλώντας στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού InStyle, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη συμμετοχή του στο Game of Thrones.

«Λιμοκτονούσαμε μετά το Game of Thrones. Δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδιά και να έχεις τόσα χρέη. Δεν είχα χρήματα να παρέχω ούτε τα βασικά αγαθά στην οικογένειά μου» ανέφερε ο ‘’Καλ Ντρόγκο’’ της σειράς-φαινόμενο του ΗΒΟ, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Λίζα Μπονέ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη 13χρονη Λόλα και τον 11χρονο Νακόα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just a little Jason Momoa in a lot of pink to take the edge off 🥰 At the #linkinbio the actor discusses his new movie #Dune, masculinity, and more. #jasonmomoa Photographed by @carterbedloesmith Story by: @mrchrisbagley Styled by @jeanneyangstyle Grooming by @glennnutley

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine) στις


Ο Τζέισον Μομόα αναφέρθηκε επίσης στη λατρεία του για το ροζ χρώμα, ενώ φωτογραφήθηκε με ροζ δημιουργίες Tom Ford, Dolce & Gabbana και Marrakshi Life.

«Το ροζ είναι πανέμορφο χρώμα και είμαι πολύ σίγουρος για την αρρενωπότητα μου. Ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα τί θα σκεφτεί ο καθένας. Όλοι έχουμε την αρσενική και τη θηλυκή πλευρά μέσα μας. Πρέπει να αποδεχτούμε και τις δύο» ξεκαθάρισε στη συνέντευξή του.
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Τι μπορούμε και τι όχι να αγοράζουμε από σήμερα στα σούπερ μάρκετ

Απτόητος ο Τραμπ μετά την εκλογική ήττα: «Θα κερδίσουμε», λέει - «Είναι ντροπιαστικό» απαντά ο Μπάιντεν

Μισέλ Ουελμπέκ: Ο «προφήτης» της τρομοκρατικής επέλασης του Ισλάμ στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης