Εβελίνα Παπούλια για τη συμμαθήτριά της στον χορό Τατιάνα Στεφανίδου: «Ίσως με κέρδιζε από τη μέση και κάτω»

Εβελίνα Παπούλια για τη συμμαθήτριά της στον χορό Τατιάνα Στεφανίδου: «Ίσως με κέρδιζε από τη μέση και κάτω»

Η γνωστή ηθοποιός ήταν επίσης συμμαθήτρια από το  νηπιαγωγείο με την Τζένη Μπαλατσινού

tatiana
Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις συμμαθήτριές της, Τατιάνα Στεφανίδου και Τζένη Μπαλατσινού.

Η γνωστή ηθοποιός που εξήγησε ότι αρχικά δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός -«Αηδίαζα με τα φιλιά. Στο πρώτο μου φιλί στο θέατρο έπαθα αναφυλαξία»- αποκάλυψε για τις συμμαθήτριές της:

«Mε την Τατιάνα ήμασταν συμμαθήτριες στον χορό, στη σχολή της Πέτροβα. Με τη Τζένη ήμασταν συμμαθήτριες στο σχολείο. Η Τζένη έπαιζε τένις και ο μπαμπάς της Τατιάνας ήταν πρόεδρος αντισφαίρισης στον Πανελλήνιο και έτσι κάναμε παρέα.
Με την Τατιάνα δεν μιλάμε καθόλου, με τη Τζένη μιλάμε. Ήμασταν τελείως διαφορετικές με την Τατιάνα. Τεχνικά ήταν πάρα πολύ καλή, εγώ ήμουν πιο εκφραστική στον χορό. Ίσως με κέρδιζε από τη μέση και κάτω. Με την Τζένη ήμασταν μέτριες μαθήτριες, αλλά μπορεί να ήταν καλύτερη από μένα. Εγώ δεν ήμουν καλή μαθήτρια»
 .

balat

«Συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο. Παίζαμε μόνο ποδόσφαιρο στα διαλείμματα και είχαμε πάντα ματωμένα γόνατα. Στις Απόκριες λέγαμε να βάλουμε και καμιά φούστα Χρόνια πολλά αγριοκάτσικό μου!!» είχε γράψει η Τζένη Μπαλατσινού τον περασμένο Μάρτιο στο instagram, δημοσιεύοντας μια παιδική φωτογραφία με την Εβελίνα Παπούλια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης