Η Ζαρίφη με κορωνοϊό, αλλά οι Roomies θα μας κάνουν σήμερα παρέα!

Η Ζαρίφη με κορωνοϊό, αλλά οι Roomies θα μας κάνουν σήμερα παρέα!

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανακοίνωσε χθες πως μετά από επαναληπτικό τεστ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊκό και μπαίνει σε 14ήμερη καραντίνα. 

roomies_ar
Ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός όχι μόνο στο «Just The 2 Of Us», αλλά και στην εκπομπή «Roomies» που συμπαρουσιάζει η Κατερίνα στο Mega με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού, έσπευσε να «ξετινάξει» στα τεστ τους συντελεστές όλων των παραγωγών του –καθώς είναι από τους πρώτους επιχειρηματίες που καθιέρωσε τα τακτικά προληπτικά τεστ από την αρχή της πανδημίας στο σύνολο των συνεργατών του.

Χθες, λοιπόν, βγήκαν τα αποτελέσματα για τα covidτεστ τόσο της Ντορέττας Παπαδημητρίου όσο και της Μαρίας Σολωμού, με τη Μαρία μάλιστα να επισημαίνει στο instagram account της πως: ««Αρνητική, αρνητική παιδιά μου. Καλό είναι αυτό. Δεν επαναπαύομαι ακριβώς, γιατί αυτά αλλάζουν. Θα ξανακάνω άλλο ένα για να είμαστε σίγουροι».


roomies1


Σήμερα, λοιπόν, οι Roomies της Barkingwell θα βγουν στον αέρα κανονικότατα, μάλιστα όχι μόνο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού, αλλά και με την Κατερίνα Ζαρίφη! Πώς θα γίνει αυτό; Οι εκπομπές έχουν γυριστεί αρκετές ημέρες πριν νοσήσει η Κατερίνα από COVID, έτσι και σήμερα στις 16:30 οι «Roomies» θα μας υποδεχτούν στο κοριτσίστικο, ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους, μάλιστα θα έχουν και έναν πολύ αγαπημένο φίλο στην παρέα τους, το Θανάση Αλευρά που θα «βουτήξει» μαζί τους στο παρελθόν και θα διηγηθούν σπαρταριστές ιστορίες και περιστατικά που έχουν περάσει.

Καθώς και τα τρία αγαπημένα μας κορίτσια είναι influencers και… ξέρουν, θα μας μιλήσουν και για το νέο σύνδρομο που έχει χτυπήσει χιλιάδες fans των των social media και λέγεται «teck neck» -ναι, αυτός ο… ενοχλητικός πόνος στο σβέρκο που σε πιάνει γιατί σκύβεις συνέχεια να τσεκάρεις το κινητό σου.

Οι Roomies θα είναι και την Κυριακή «κυρίες» στο ραντεβού του στις 16:30 στο Mega, έχοντας αυτή τη φορά guest τον Σταύρο Σβήγκο, που θα «ξαναπαίξει» μαζί με τα κορίτσια το «Δις Εξαμαρτείν» μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές της ελληνικής TV.



roomies2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης