Μιμή Ντενίση: «Πέρασαν κιόλας 40 μέρες» χωρίς την πολυαγαπημένη της μητέρα

Η Μαρία Ντενίση «έφυγε» προδομένη από την καρδιά της στις 21 Σεπτεμβρίου

Το 40ήμερο μνημόσυνο για τη μητέρα της Μαρία θα τελέσει η Μιμή Ντενίση, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το βαρύ πένθος από την απώλειά της.

Με μία ασπρόμαυρη ρετρό φωτογραφία που κοινοποίησε στο instagram η Ελληνίδα σταρ –απεικονίζονται η μητέρα της, με την αδελφή της και τη μητέρα τους – μοιράστηκε τις σκέψεις της στην ανάρτησή της.


«Πέρασαν κιόλας 40 μέρες... με πονάει κ μόνο η σκέψη πως αύριο θα ‘χω το μνημόσυνο της αγαπημένης μου μητέρας. Με παρηγορούν πάντα εικόνες του παρελθόντος κ όχι του σκληρού παρόντος που όλοι βιώνουμε.. ειδικά στην διάρκεια αυτής της τραγικής χρονιάς.. Η μαμά μου όταν τελείωνε το Κολλέγιο η αδερφή της κ η γιαγιά μου.. Την εποχή που οι γυναίκες είχαν φινέτσα εξωτερική κ εσωτερική!!» έγραψε η Μιμή Ντενίση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περασαν κιολας 40 μερες...με ποναει κ μονο η σκεψη πως αυριο θαχω το μνημοσυνο της αγαπημενης μου μητερας.Με παρηγορουν παντα εικονες του παρελθοντος κ οχι του σκληρου παροντος που ολοι βιωνουμε..ειδικα στην διαρκεια αυτης της τραγικης χρονιας..Η μαμα μου οταν τελειωνε το Κολλεγιο η αδερφη της κ η γιαγια μου..Την εποχη που οι γυναικες ειχαν φινετσα εξωτερικη κ εσωτερικη!! #paradiselost #mama #auntniki #grandmasofia #famillyeverpresent # memories #lovegivesusstrength #memorial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr