Άντονι Χόπκινς: Συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό φτιάχνοντας αρώματα

Άντονι Χόπκινς: Συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό φτιάχνοντας αρώματα

Στόχος η ενίσχυση του οργανισμού No Kid Hungry - Χρηματοδοτεί έως και 50 γεύματα για παιδιά που έχουν ανάγκη στις ΗΠΑ

w30-9305712
Δράση ανέλαβε ο Σερ Άντονι Χόπκινς, όταν έμαθε ότι ένα στα τέσσερα παιδιά στην Αμερική μπορεί να πεινάει μέχρι το τέλος του έτους.

Για να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό No Kid Hungry, ο οποίος υλοποιεί προγράμματα για τον τερματισμό της παιδικής πείνας στις ΗΠΑ, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός λάνσαρε μια μάρκα αρωμάτων.

«Η ιδέα για αυτά τα αρώματα ήρθε γιατί… ήρθε έτσι απλά» ανέφερε στο wmagazine ο Άντονι Χόπκινς γελώντας από το στούντιο ζωγραφικής του στο Λος Άντζελες. «Πάντα μου άρεσαν τα αρωματικά κεριά και η μυρωδιά των λουλουδιών από την παιδική μου ηλικία, όπως η γαρδένια και το άνθος πορτοκαλιάς. Είχαν αρκετή επίδραση τα πρώτα χρόνια της ζωής μου και στη συνέχεια σε όλη μου τη ζωή ως ηθοποιός με έναν τρόπο υποσυνείδητο. Το άρωμα είναι μια μορφή διαλογισμού - για μένα, ούτως ή άλλως» πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Proud to announce the launch of AH Eau de Parfum and Home Fragrance Candle and Diffuser Collection. www.AnthonyHopkins.com @NoKidHungry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) στις


Το κεντρικό άρωμα, AH Eau de Parfum, είναι unisex. Αυτό ήταν «πολύ σημαντικό» για τον ηθοποιό, ο οποίος δεν προσπάθησε καν να κάνει μια δήλωση, του ήρθε φυσικά. «Είναι ανοιχτό σε όλους όσους επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν» είπε ο Χόπκινς. «Ξέρετε, είχα μια εξαιρετική ζωή. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη ζωή μου. Και ανησυχώ πολύ για τους νέους, ειδικά τα παιδιά, των οποίων τα όνειρα έχουν διαλυθεί. Υπάρχει τόσος πόνος στον κόσμο και ήθελα να τον μετριάσω - να προσφέρω κάτι, ακόμα κι αν είναι αυτό» τόνισε.

Κλείσιμο
Κάθε μία από τις προτάσεις της σειράς, που περιλαμβάνει και αρωματικά κεριά, χρηματοδοτεί έως και 50 γεύματα για παιδιά που έχουν ανάγκη στις ΗΠΑ.

«Είναι μια απίστευτη ευκαιρία να συνδεθώ με τον κοινό με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, δημιουργώντας μια συμβιωτική σχέση μεταξύ του αρώματος και της τέχνης που μου επιτρέπει να ζωγραφίζω ένα άρωμα» ανέφερε ο Ουαλός ηθοποιός, σκηνοθέτης, κινηματογραφικός παραγωγός και ζωγράφος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Ειδήσεις σήμερα: 

Δημοσκόπηση GPO: Οι πολίτες θέλουν κι άλλα μέτρα για τον κορωνοϊό αλλά όχι lockdown

Στα χρώματα της γαλλικής σημαίας το σιντριβάνι της Ομόνοιας

Αυτός είναι ο νέος χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας - Δείτε το επίπεδο της περιοχής σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης