Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορωνοϊό

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορωνοϊό

Μιλάει για τη νέα του θεατρική δουλειά, τη σάτιρα και άλλα πολλά

Lakis_Lazopoulos
Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε για το πώς βιώνει την κατάσταση με τον κορωνοϊό, για τη νέα του παράσταση με τον τίτλο «Προδοσία», για τη σάτιρα, το βιβλίο του και άλλα πολλά.

Ο κορωνοϊός
Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορωνοϊό. Η περίοδος της καραντίνας ήταν τέλεια. Κλείστηκα μέσα, έψαχνα να βρω μια αφορμή να ξεκουραστώ, ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι, έγραφα, διάβαζα, πήγαινα βόλτες με τον σκύλο. Δεν μου λείπουν οι παρέες, μου λείπει το να βρίσκομαι μόνος μου.

Η Προδοσία
Η ζωή είναι όλο διασταυρώσεις. Όποιος κάθεται στην διασταύρωση και πιάνει κουβέντα, θα σκοτωθεί αργά ή γρήγορα. Η προδοσία αυτή είναι ωραία γιατί το έργο ξεκινάει από το τέλος προς την αρχή. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω άγχος.

Η σάτιρα
Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα. Νομίζω ότι γενικά η σάτιρα λείπει στους ανθρώπους και νομίζω ότι είναι διαφορετικός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Κακώς δεν υπάρχει, τονίζω ότι μιλάω γενικά. Σάτιρα χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει. Άρα, δεν θα το έκανα.

Το βιβλίο
Δεν μπορούν όλα να φεύγουν και να μένουν με μια διαρκή παρεξήγηση. Το βιβλίο θα απαντήσει σίγουρα σε 3-4 πράγματα της συμπεριφοράς μου, αλλά για μένα το κυριότερο είναι σαν να δίνω τον λόγο σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν μίλησε. Ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να τον έχει αυτόν τον λόγο.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Big Brother: Διάλογοι πεζοδρομίου ανάμεσα σε Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη

GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες

Κορωνοϊός: Στον «αέρα» οι χειμερινοί τουριστικοί προορισμοί - Tι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης