Τηλεθέαση: Just the two of us… at home

Το Σάββατο ανήκει σε Alpha και OPEN σε επίπεδο τηλεθέασης με τον πρώτο να κερδίζει την ημέρα και το δεύτερο το βράδυ

Tiletheasi
Ιδιαίτερη ημέρα το Σάββατο τηλεοπτικά οπότε και το αποτέλεσμα στον πίνακα τηλεθέασης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ειδικά αυτή την ημέρα της εβδομάδας στην τηλεθέαση άλλος κερδίζει στο δυναμικό κοινό και άλλος πανηγυρίζει στο σύνολο.

Για παράδειγμα, στην πρωινή ζώνη όπου η Φαίη Μαυραγάνη στο OPEN με το «Τώρα, ό,τι συμβαίνει» είναι πρώτη στο κοινό 18 – 54 με 21.6% την ώρα που ο Γιώργος Αυτιάς με την «Καλημέρα» του στον ΣΚΑΪ είναι απόλυτος κυρίαρχος στο σύνολο με 26.1%. Στη δεύτερη θέση οι «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1 και ακολουθεί το MEGA.

Στη ζώνη μετά τις 10 κανείς δεν μπορεί να μετακινήσει τον Νίκο Μάνεση στον Alpha από την κορυφή σε όλα τα κοινά με ποσοστά κοντά στο 28%. Συνεχίζει την καλή πορεία του ο «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο ίδιο κανάλι, ενώ σταθερά καλή είναι και η πορεία της παρέας του «Ελα χαμογέλα» στο OPEN.

Το μεσημέρι ανήκει στη Ναταλία Γερμανού η οποία πλέον ανεβάζει στροφές και πλησιάζει σε μέσο όρο το 20% σε όλα τα κοινά ενώ και το «DOT.» συνεχίζει την καλή πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ.

Φυσικά, ο Ακης Πετρετζίκης με το «Kitchen LAB» ξέρει πολύ καλά το πώς μπορεί ένας σεφ να γίνει ο αγαπημένος της απογευματινής ζώνης και έτσι χαρίζει μία ακόμη πρωτιάς σε ζώνη για τον Alpha.

Στα δετά ειδήσεων διατηρούνται οι ισορροπίες της εβδομάδας με τον Alpha και το Star να ξιφουλκούν στην κορυφή του δυναμικού κοινού την ίδια ώρα που ο ΣΚΑΪ κάνει περίπατο στο σύνολο.

Κλείσιμο
Τέλος, τα βράδια πλέον, όπου η συνθήκη για πολλούς έχει αλλάξει λόγω πανδημίας και η τηλεόραση ενισχύεται, το «Just the two of us» στο OPEN είναι ο απόλυτος νικητής με 18% στο δυναμικό κοινό και κοντά στο 17% στο σύνολο την ώρα που ο ανταγωνισμός βρίσκεται κάτω από την βάση του 10%.

Δείτε αναλυτικά: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης