Ναταλία Γερμανού: Η Μενεγάκη, η ηλικία της και η απάντηση στην Έλενα του Bachelor

Ναταλία Γερμανού: Η Μενεγάκη, η ηλικία της και η απάντηση στην Έλενα του Bachelor

H παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε επίσης πώς θέλει να αποχωρήσει από την τηλεόραση

natalia_germanou_2
Η Ναταλία Γερμανού, η οποία τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Alpha, με αφορμή το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη την περασμένη σεζόν, αποκάλυψε στο Πρωινό του ANT1 αν η ίδια έχει σκεφτεί να αποχωρήσει από την τηλεόραση.  Επίσης μίλησε για τη «38χρονη», «συμμαθήτρια» της, Έλενα Μπάση αλλά και για το κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από το site του καναλιού.

«Είμαι φανατική σχολιάστρια του Bachelor» παραδέχτηκε η Ναταλία και αναφέρθηκε στο αν είναι τελικά συμμαθήτριες με την πρώην παίκτρια του Bachelor: «Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα (στην εκπομπή) να κάνουμε ένα reunion. Θα το λύσουμε το μυστήριο αυτό. Έχω την αίσθηση ότι είμαι μεγαλύτερη από την Έλενα... Εγώ εργάζομαι και επειδή το αγαπώ πολύ αυτό το επάγγελμα, αλλά να μην κρυβόμαστε και για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω ότι μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής, θα απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου. Αστειεύομαι! Δεν σκοπεύω να μείνω πάρα πολύ ακόμα τουλάχιστον στην τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο μπορεί να μείνω λίγο περισσότερο, στο γράψιμο ακόμα περισσότερο. Αλλά στην τηλεόραση, κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά. Ιδανικά, αν μου έλεγε κάποιος πώς θες να αποχωρήσεις, θα έλεγα με ένα ζωντανό late night show», απάντησε η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για το κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha και έδωσε τη δική της εξήγηση.

«Οι άνθρωποι κάνουν ένα ξεκαθάρισμα. Ανοίγουν χώρο για data; Το γραφείο τύπου του Alpha απάντησε ότι δεν είναι το site λεύκωμα αναμνήσεων, αλλά ένας χώρος για να βλέπουν οι επισκέπτες πράγματα που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα ίσως. Κυρίως μου είναι εύκολο να απαντάω σε πράγματα που γνωρίζω εκπροσωπώντας τη Ναταλία, καταλαβαίνετε».

Δείτε το βίντεο:





Ειδήσεις σήμερα:

Champions League - Δείτε όλα τα γκολ της πρεμιέρας

Υπόθεση Βαλ: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ της Δανίας και η δολοφονία-θρίλερ της δημοσιογράφου

Κάθε μέρα καλύτερα ο Έκτορας μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης