Δανάη Μπάρκα - Απόστολος Ρουβάς: Τόλμησαν ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια - Δείτε βίντεο
«Ήταν πολύ αγχωτικό.. Έβλεπα τους άλλους που έφευγαν μόνοι τους, χωρίς συνοδό, και έλεγα: ‘’Προλαβαίνεις να πεις ότι το μετάνιωσες;’’» δήλωσε η παρουσιάστρια του MEGA, μετά την προσγείωσή της
Μια extreme εμπειρία δοκίμασαν ηΔανάη Μπάρκα και ο μάγειρας της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς. Οι δύο τους έκαναν ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, από τα 14.000 πόδια, συνοδευόμενοι από του εκπαιδευτές τους.
Όπως ανέφεραν, ο αρχικός τους φόβος «έμεινε πίσω», καθώς η ομάδα που πραγματοποιεί αυτές τις δραστηριότητες ήταν πολύ έμπειρη. «Όταν προσγειώνεσαι δεν καταλαβαίνεις αν πατάς στη γη, τίποτα…» τόνισε ο Απόστολος Ρουβάς.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους