Σιντορέλα Τόλη: Η νικήτρια του Next Top Model 2 μεγάλωσε και θα γίνει μαμά
Σε ηλικία μόλις 17 ετών, το 2011, είχε κερδίσει την πρώτη θέση στο ριάλιτι μοντέλων που τότε μεταδιδόταν από τον ΑΝΤ1
Η Σιντορέλα Τόλη, με καταγωγή από την Αλβανία, σε ηλικία μόλις 17 ετών είχε βγει νικήτρια στον δεύτερο κύκλο του Next Top Model που το 2011 μεταδιδόταν από τον ΑΝΤ1. Το ριάλιτι μοντέλων είχε προβληθεί για δύο σεζόν (2009 - 2011) στον ΑΝΤ1.
Σχεδόν δέκα χρόνια μετά, το νεαρό μοντέλο ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Με μια φωτογραφία της στο instagram κοινοποίησε την ευχάριστη είδηση, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά πλάι στον αγαπημένο της.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.