LIVE

Κορωνοϊός

Πάνος Καλλίτσης εναντίον πρώην συζύγου, πεθεράς και τηλεστάρ…

Ο γνωστός κομμωτής πέρασε την πόρτα του ανακριτή για να καταθέσει εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου, της πρώην πεθεράς του, των παρουσιαστριών Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Μαρίας Ηλιάκη καθώς και της κουμπάρας της Έλενας

Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Εισαγγελέας Εφετών άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα απάτης κατά της Έλενας Χριστοπούλου, της μητέρας της Χριστίνας Χριστοπούλου, των παρουσιαστριών Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Μαρίας Ηλιάκη καθώς και της κουμπάρας της Έλενας Χριστοπούλου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον τους ο Πάνος Καλλίτσης. Μόλις προχθές, ο make-up artist κλήθηκε να καταθέσει στον ανακριτή ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν και οι πέντε κυρίες…    

Το χρονικό ενός κακού διαζυγίου

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το τέλος του έγγαμου βίου του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου, και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου του 2018, η πρώην coach του GNTM άσκησε αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αίτημα να υποχρεωθεί ο εν διαστάσει σύζυγός της να της καταβάλει το συνολικό ποσό των 205.500 ευρώ το οποίο αφορούσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της σε: 

- 50.000 ευρώ που του είχε παραδώσει προς φύλαξη,
- 35.500 που αντιστοιχούσαν στην αξία κοσμημάτων και λιρών που επίσης του είχε παραδώσει προς φύλαξη,
- στο ποσό των 100.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην αξία του Η/Υ και των επαγγελματικών και προσωπικών της αρχείων
- και στο ποσό των 20.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην αξία ρούχων και κοσμημάτων της συλλογής έμπνευσής της με την επωνυμία «electric soiree», και τα οποία όπως τον κατηγορούσε δεν της απέδωσε μετά την διακοπή της συμβίωσής τους.

Ενόψει της εκδίκασης της εν λόγω αγωγής (η οποία έγινε στις 8 Οκτωβρίου και αναμένεται απόφαση) στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου, στάθηκαν η μητέρα της Χριστίνα Χριστοπούλου, οι φίλες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη καθώς και η κουμπάρα της, οι οποίες με ένορκες βεβαιώσεις βεβαίωναν τους ισχυρισμούς της. 

Τσιγκούνης, απαξιωτικός και προσβλητικός…

Όπως υποστήριξαν, ο Πάνος Καλλίτσης ήταν «παθολογικά τσιγκούνης, απαξιωτικός και προσβλητικός απέναντι στην Έλενα Χριστοπούλου ενώ αρνείται να της επιστρέψει διάφορα χρηματικά ποσά και κοσμήματα που της ανήκαν». 

Στις 14 Νοεμβρίου του 2018, ο Πάνος Καλλίτσης με μήνυση του ισχυρίστηκε ότι όλα τα παραπάνω δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αποκυήματα της φαντασίας τους που είχαν ως μοναδικό σκοπό να μειώσουν την τιμή και την υπόληψή του. Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε την έγκλιση του Πάνου Καλλίτση, ως νόμω αβάσιμη, δεχόμενη ότι δεν προέκυπτε το ψεύδος των ισχυρισμών των εγκαλουμένων που περιέχονταν στις τέσσερις ένορκες βεβαιώσεις.

Ο Πάνος Καλλίτσης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και τον Φεβρουάριο του 2020 προσέφυγε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών αμφισβητώντας την παραπάνω απόφαση,  ισχυριζόμενος πως δεν ήταν δική του υποχρέωση να αποδείξει ο ίδιος το ψεύδος των ενόρκων βεβαιώσεων, αλλά της Εισαγγελίας. 

Επέμεινε δε στο ότι οι καταθέσεις των Παπαγεωργίου, Ηλιάκη, Κοκολάκη και Χριστοπούλου ήταν ψευδείς και υπαγορευμένες από την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου. Κατόπιν της ανωτέρω προσφυγής εξεδόθη η υπ’ αριθμ. 20-43 διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών βάσει της οποίας κρίθηκε απολύτως εσφαλμένη η κρίση της εισαγγελέως πρωτοδικών που είχε απορρίψει την μήνυση του Καλλίτση και άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου για το αδίκημα της απάτης επί δικαστηρίω  (ότι δηλαδή προσπάθησε να εξαπατήσει τους δικαστές του Πρωτοδικείου Αθηνών και να λάβει μία απόφαση επί ψευδών καταθέσεων και γεγονότων).

Δευτερευόντως η Εισαγγελέας Εφετών άσκησε δίωξη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή κατάθεση στην Έλενα Χριστοπούλου και της ψευδορκίας σε βάρος όλων των υπολοίπων. Εν συνεχεία, η δικογραφία απεστάλη στον 23ο τακτικό ανακριτή Αθηνών ο οποίος έχει αναλάβει την κύρια ανάκριση επί της υπόθεσης, προχθές ο Πάνος Καλλίτσης κατέθεσε ως μάρτυρας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν οι κατηγορούμενες.

Μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος, μέσα σε τρεις μήνες,  θα υποβάλλει πρόταση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, για να παύσει οριστικά ή προσωρινά η δίωξη ή για να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι στο ακροατήριο ή για να μην απαγγελθεί κατηγορία εναντίον τους. Το αδίκημα της κακουργηματική απάτης επισύρει ποινή καθείρξεως από 5 έως 10 έτη. 

Agapinos-Dikigoros_Panou_Kallitsi
Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, κ. Τέλος Αγαπηνός


Όπως επισημαίνει ο συνήγορος του Πάνου Καλλίτση κύριος Τέλλος Αγαπηνός: «Στις 12-10-2020 ξεκίνησε η Τακτική Ανάκριση για την υπόθεση της κακουργηματικής απάτης επί δικαστηρίω σε βάρος του εντολέα της Δικηγορικής Εταιρείας μας κυρίου Πάνου Καλλίτση ενώπιον του 23ου Ανακριτού Αθηνών. Ήδη από τον Μάρτιο του 2020 ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη από έναν από τους κορυφαίους Εισαγγελείς Εφετών της χώρας, ο οποίος κατέχει μάλιστα τη θέση του Έλληνα Ευρωπαίου Εισαγγελέα, σε βάρος των δραστών - ψευδομαρτύρων και στην ηθική αυτουργό των πράξεών τους, η οποία κατέθεσε το επίδικο ψευδέστατο αγωγικόδικόγραφο αποπειρώμενη να παραπλανήσει τους Δικαστές του Πρωτοδικείου Αθηνών και να αποσπάσει παρανόμως από τον κ. Καλλίτση 205.000€. Φαίνεται ότι η μνήμη της πρώην συζύγου του εντολέως μας εξασθένησε πολύ γρήγορα από το βράδυ του Ιανουαρίου του 2016, όταν ο κ. Καλλίτσης δέχτηκε μια σφαίρα στη καρδιά και δυο στο σώμα για να την προστατεύσει. Εύχομαι τόσο η ηθική αυτουργός όσο και οι ψευδομάρτυρες της να παραιτηθούν των αγωγών τους και να ανακαλέσουν τις ψευδείς καταθέσεις τους και η μεταμέλεια τους θα εκτιμηθεί μετά βεβαιότητας από της Ποινική Δικαιοσύνη, αφού βεβαίως επανορθώσουν την σοβαρότατη ηθική βλάβη που υπέστην ο εντολέας μας».

Όσο για τον Πάνο Καλλίτση είναι πολύ απογοητευμένος από την αχάριστη και ανήθικη σε βάρος του συμπεριφορά από πλευράς των κατηγορούμενων, κι όπως δηλώνει, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δείτε βίντεο: Πάνος Καλλίτσης εναντίον πρώην συζύγου, πεθεράς και τηλεστάρ…

Πάνος Καλλίτσης εναντίον πρώην συζύγου, πεθεράς και τηλεστάρ…Ειδήσεις σήμερα

Η Rita Ora ξαναχτυπά: Μπήκε στο στούντιο, ξέχασε το σουτιέν - Δείτε φωτογραφίες

Ρωσίδα έκρυψε έξι αντικείμενα στο... εσώρουχό της σε σούπερ μάρκετ - Δείτε βίντεο

Ανδρολογικό Ινστιτούτο: Αύξηση 40% στην περίοδο του lockdown για μεγεθύνσεις φαλλού από τους Έλληνες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (7)

ΗΛΙΑΣ

Καλά έκανε ο Καλλίτσης.Όλο το κρέμ ντε λα κρέμ μαζεύτηκε να καταθέσει εναντίον του.Για να δούμε τώρα που τις πήρε στο κυνήγι ο " παθολογικά τσιγκούνης" τι θα κάνουνε.χαχαχα...

Νικόλας

100.000 για έναν υπολογιστή ζητάει, πόσο ακριβά ήταν τα δεδομένα της "Κύριας Τίποτα"?

Ευτυχώς που έχεις χρήμΑτα

Αλλιώς δεν θα μπορούσες να ξεμπροστιασεις τις γυναικείες καρακαξες, θέλουν να σου φάνε την ψυχή. Είμαι παθών και ξέρω από κοράκια!

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .. Η ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ...

σωστός

Και ο Καλλίτσης και ο δικηγόρος του. Μπράβο για την επιμονή τους. Και μπράβο και στην Δικαιοσύνη που εντόπισε στο δεύτερο βαθμό τα σφάλματα του πρώτου βαθμού. Τέτοιες συμπεριφορές χρειάζονται να τιμωρούνται για να συνετίζονται και οι υπόλοιποι/υπόλοιπες με παρόμοιες συμπεριφορές

.....

Αρχίζω να σκέφτομαι περίεργα για αυτή την υπόθεση.Ο Καλλίτσης δέχτηκε επίθεση με σκοπό τη ληστεία κι ενώ επέστρεφε σπίτι του προφανώς με τις εισπράξεις της ημέρας οι οποίες δεν ήταν ευκαταφρόνητες μιας που πρόκειται για επώνυμο επαγγελματία.Δεχεται τις σφαίρες προσπαθώντας να προστατεύσει την Χριστοπούλου.Λιγο καιρό αργότερα κι αφού αναρρώνει η σύζυγος του συνάπτει σχέση με άνθρωπο του φιλικού περιβάλλοντος του Καλλίτση,αν όχι και πιο πριν και τον πάει στα δικαστήρια ζητώντας χρήματα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά η πρώτη εικόνα δεν είναι κολακευτική για την Χριστοπούλου.

@

Καλα της κανει. Αχωνευτη ειναι και στη τβ και προφανως και στην καθημερονοτητα. Μπραβο του. Μακαρι να κερδισει και την αποφαση με την δηθεν γκομενα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης