O Θανάσης Ευθυμιάδης δίνει... μαθήματα διαλογισμού στο Instagram - Βίντεο

O Θανάσης Ευθυμιάδης δίνει... μαθήματα διαλογισμού στο Instagram - Βίντεο

«Με άδειο στομάχι, φορέστε άνετα ρούχα και βρείτε ένα ήσυχο μέρος»... λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός 

euthimi682x384
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Αννα Δημητρίεβιτς απέχουν τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρόμενα και έχουν αφοσιωθεί στην οικογένεια τους. Ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και με αναρτήσεις του δείχνει να έχει υιοθετήσει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, κοντά στη φύση.

Το Σάββατο ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο παροτρύνει τους followers του και δείχνει βήμα βήμα πώς να διαλογιστεί κανείς στη φύση ή στο σπίτι.

«Εσείς που θέλετε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρετε πως, με πολύ ευγενικό τρόπο μου ζητάτε να σας πω από πού και πώς να αρχίσετε. Λοιπόν αύριο, που θα είναι Κυριακή, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας αυτό το δώρο. Ζητήστε το και από την παρέα σας ή από την οικογένειά σας και πείτε: Θέλω 15 λεπτά για μένα. Είναι σημαντικό.

Με άδειο στομάχι, φορέστε άνετα ρούχα, βρείτε ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σας πάλι καλώς (ανοίξτε λίγο το παράθυρο).


Βάλτε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σας και κλείστε το. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνετε από την πρώτη φορά. Κάντε το για μία εβδομάδα και μετά Αποφασίστε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εσείς πού θέλετε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρετε πως, με πολύ ευγενικό τρόπο μου ζητάτε να σας πω από πού και πώς να αρχίσετε. Λοιπόν αύριο, που θα είναι Κυριακή, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας αυτό το δώρο. Ζητήστε το και από την παρέα σας ή από την οικογένειά σας και πείτε: Θέλω 15 λεπτά για μένα. Είναι σημαντικό. Με άδειο στομάχι, φορέστε άνετα ρούχα, βρείτε ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σας πάλι καλώς (ανοίξτε λίγο το παράθυρο). Βάλτε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σας και κλείστε το. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνετε από την πρώτη φορά. Κάντε το για μία εβδομάδα και μετά Αποφασίστε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης