MEGA: Ο Γιάννης Πλούταρχος καθήλωσε τους τηλεθεατές με τις ερμηνείες του

MEGA: Ο Γιάννης Πλούταρχος καθήλωσε τους τηλεθεατές με τις ερμηνείες του

Ξεχωριστό κομμάτι της βραδιάς το αφιέρωμα του τραγουδιστή στον Γιάννη Πουλόπουλο 

photo5767365450840258183-1024x576
O Γιάννης Πλούταρχος καθήλωσε με τις ερμηνείες του το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα του «Σπίτι με το MEGA». Ο τραγουδιστής χάρισε στο κοινό τρεις ώρες γεμάτες μουσική ερμηνεύοντας εκτός από δικές του επιτυχίες και τραγούδια συναδέλφων του.

«Κάποια τραγούδια έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και εσύ νιώθεις τυχερός που τα έχεις ερμηνεύσει και έχεις γίνει μέρος της. Τραγούδια που έχουν μιλήσει για τον έρωτα και τα πιο έντονα συναισθήματα. Τραγούδια που θα πούμε εδώ απόψε στο «Σπίτι με το MEGA» για να μας ταξιδέψουν σε αυτές τις στιγμές που μας έχουν συγκινήσει, μας έχουν σημαδέψει. Κρατάμε τις αποστάσεις, παραμένουμε ασφαλείς και ξεκινάμε», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος στην έναρξη της εκπομπής.

Καλεσμένος του ερμηνευτή ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους με τον οποίο ερμήνευσαν αξέχαστες στιγμές του ελληνικού πενταγράμμου από το παρελθόν. Τραγούδια-έκπληξη που δεν περίμενε κανείς ότι θα ακούγαμε από τη φωνή του Γιάννη Πλούταρχου. Κομμάτια που ο Θεοφάνους έχει δώσει στην Ευρυδίκη αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.



Ο Πλούταρχος δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον Γιάννη Πουλόπουλο, τραγουδιστή από τον οποίο, όπως έχει δηλώσει, έχει εμπνευστεί ιδιαίτερα. Φανερά συγκινημένος είπε μεγάλες του επιτυχίες που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική σκηνή και έχουν χαρίσει στους δημιουργούς του εκατομμύρια πωλήσεις.

«Να ‘χα τη δύναμη», «Ήρθες εψές», «Μέθυσε απόψε το κορίτσι» και «Αυτοί που μένουν» είναι μερικά μόνο κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του Γιάννη Πουλόπουλου που επέλεξε ο Γιάννης Πλούταρχος για την αποψινή βραδιά.

Κλείσιμο
«Πώς θα περιέγραφα το Γιάννη;» αναρωτήθηκε ο Πλούταρχος σε ένα βίντεο που έδειξε τον αείμνηστο τραγουδιστή σε παλιές ελληνικές ταινία. «Η πιο διαχρονική χροιά και ερμηνεία που πέρασε ποτέ από το ελληνικό στερέωμα» απάντησε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:




Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης ήταν στις βασικές επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, το MEGA μετά τις 24:30 σημείωσε την 2η καλύτερη απόδοση με μερίδιο τηλεθέασης 12% μετά τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha (Φως στο Τούνελ 14.8%) επικρατώντας του ανταγωνισμού στο κοινό 45-54 με ποσοστό 18%. Στο γυναικείο κοινό 45-54 κυριάρχησε με 21,5%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή σε επίπεδο λεπτού έφτασε στο δυναμικό κοινό 18-54 έως 18%, καταγράφοντας στους άνδρες 45-54 ποσοστό έως 27% και στις γυναίκες 45-54 έως 26%.

To «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23:10 υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Μαζί της επί σκηνής θα είναι η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης