Μεγάλη πρεμιέρα απόψε για τη μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής, που επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του MEGA και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους. Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής, παρουσιάζει στις 23:10 με την ορχήστρα του στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας και μας ταξιδεύει μελωδικά.
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, απολαύστε ένα μικρό απόσπασμα από τη μουσική συνάντηση του Γιάννη Πλούταρχου με τον καταξιωμένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους επί σκηνής. Σε μία βραδιά γεμάτη από μουσική, μελωδίες, και όμορφα συναισθήματα παρουσιάζουν το αποτέλεσμά της συνεργασίας τους, το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.
Δείτε βίντεο:
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιάννης Πλούταρχος, τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον αξέχαστο ερμηνευτή. Μαζί του η Πέννυ Μπαλτατζή.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.