Ιωάννα Τούνη: Με τη μαμά της για brunch

Ιωάννα Τούνη: Με τη μαμά της για brunch

«Η μαμά μου είναι πολύ γλυκός άνθρωπος. Δεν την έχω ακούσει να απαντάει απότομα σε κανέναν» έχει πει η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks

touni
Mε δύο stories στο instagram, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους 590.000 followers της ότι σήμερα με τη μητέρα της Τάνια Τούνη πήγαν για brunch.

5f7dd1606b960
tunistory

Η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks έχει αρκετές φορές αναφερθεί στη στενή σχέση με τη μητέρα της. «Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου Έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε» έχει δηλώσει παλαιότερα. «Γενικά, δεν μου έλειπε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι. Όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράφια, μου έλεγε: “Το χρειάζεσαι; Δεν σου είναι αρκετά τα παιχνίδια που έχεις ήδη;” Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν μου χρειάζεται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στην Παναγιά Τσαμπίκα, μεγάλη η χάρη της!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tania Touni (@tounitania) στις


Σε άλλη συνέντευξή της, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αποκαλύψει: «Το χειρότερο που έχουν πει ήταν όταν φίλη της μαμάς μου της είπε: “Τάνια να ξέρεις η κόρη σου κάνει βίζιτες”. Κάπου το άκουσε και πήγε και της είπε κάτι τέτοιο, χωρίς να έχει την παραμικρή απόδειξη. Η μαμά μου είναι πολύ έξω από όλα αυτά τα πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης