ΟΣπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, με την επιτυχημένη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Η φετινή πρεμιέρα της εκπομπής γίνεται με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.
Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Αφροδίτη Μάνου, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Δήμητρα Παπίου, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς («Κίτρινα Ποδήλατα»), η Μιρέλα Πάχου και η Ελισσάβετ Καρατζόλη θυμούνται, νοσταλγούν, συγκινούνται και ερμηνεύουν τις επιτυχίες του εμβληματικού τραγουδοποιού που όλοι αγαπήσαμε.
Κλείσιμο
Από το «Νότο», το «Διδυμότειχο μπλουζ», τη «Σκόνη» και τον «Τούρκο στο Παρίσι» ως το «Τερατάκια Τσέπης», το «Και τι ζητάω» και το «Πόσο σε θέλω» θα απολαύσουμε ένα μελωδικό οδοιπορικό σε ένα χαρισματικό δημιουργό που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στη μουσική μας ιστορία, σε ένα μουσικό αφιέρωμα μνήμης και τιμής, το πρώτο που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση, μετά την τόσο ξαφνική και άδικη απώλειά του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.