ΟΣπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, με την επιτυχημένη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Η φετινή πρεμιέρα της εκπομπής γίνεται με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.
Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Αφροδίτη Μάνου, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Δήμητρα Παπίου, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς («Κίτρινα Ποδήλατα»), η Μιρέλα Πάχου και η Ελισσάβετ Καρατζόλη θυμούνται, νοσταλγούν, συγκινούνται και ερμηνεύουν τις επιτυχίες του εμβληματικού τραγουδοποιού που όλοι αγαπήσαμε.
Κλείσιμο
Από το «Νότο», το «Διδυμότειχο μπλουζ», τη «Σκόνη» και τον «Τούρκο στο Παρίσι» ως το «Τερατάκια Τσέπης», το «Και τι ζητάω» και το «Πόσο σε θέλω» θα απολαύσουμε ένα μελωδικό οδοιπορικό σε ένα χαρισματικό δημιουργό που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στη μουσική μας ιστορία, σε ένα μουσικό αφιέρωμα μνήμης και τιμής, το πρώτο που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση, μετά την τόσο ξαφνική και άδικη απώλειά του.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.