«Το μεγάλο παιχνίδι»: Έρχεται το νέο αθλητικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

«Το μεγάλο παιχνίδι»: Έρχεται το νέο αθλητικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα - Από την επόμενη εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00 στην ΕΡΤ1

letzas
Ο Γιάννης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αθλητές, δημοφιλείς ηθοποιοί και γνωστοί δημοσιογράφοι παρελαύνουν από το νέο αθλητικό τηλεπαιχνίδι της δημόσιας τηλεόρασης «Το μεγάλο παιχνίδι» που θα προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00.

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για την εμπειρία του, μην παραλείποντας βέβαια να προσκαλέσει τόσο την ίδια όσο και την ομάδα της (ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει ήδη συμμετάσχει) στο «μεγάλο παιχνίδι».


Πρόκειται για την μακροβιότερη εκπομπή του BBC. Μεταδίδεται εδώ και 46 σεζόν με την ίδια παρουσιάστρια, είπε ο Γιώργος Λέντζας και εξήγησε ότι η επιτυχία της βασίζεται τόσο στο εύρος των ερωτήσεων, όσο και στους καλεσμένους.


20201006-neo-tilepaixnidi-flert-1-681x383_2
Κλείσιμο

«Συμμετέχουν αθλητές που έχουν σπουδαία καριέρα, αλλά δεν τους έχουμε δει ποτέ σε χαλαρή εκδοχή» είπε ο Γιώργος Λέντζας. Όσο για τα χρηματικά έπαθλα θα πηγαίνουν σε ακριτικές περιοχές για την κάλυψη των αναγκών τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης