Στον λογαριασμό alikivougiouklakiofficial που έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία που μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο.
Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται: «Η Αλίκη με τις αγαπημένες της φίλες Νόρα Βαλσάμη, Ζωή Λάσκαρη και Κάτια Δανδουλάκη συγχαίρουν την Άννα Βίσση στο καμαρίνι της μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο φαντασμαγορικό show που ανέβασε στο ‘’Rex’’ τον χειμώνα του 1990».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.