Τατιάνα Μπλάτνικ: Πρωταγωνιστεί σε αφιέρωμα του ΒΒC για λογαριασμό του Ιδρύματος του Πρίγκιπα Χάρι

Τατιάνα Μπλάτνικ: Πρωταγωνιστεί σε αφιέρωμα του ΒΒC για λογαριασμό του Ιδρύματος του Πρίγκιπα Χάρι

Τα δεκαήμερα γυρίσματα στην Αθήνα

tati
H σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι μέλος του Ιδρύματος «Ηeadfit» του πρίγκιπα Χάρι. Το Ιδρυμα που εκπροσωπεί την ψυχική υγεία και πνευματική υγεία, κάνει μια προσπάθεια να περάσει μηνύματα του σε ολόκληρο τον κόσμο, ενεργοποιώντας σημαντικές προσωπικότητες από Ευρώπη και Αμερική.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ όχι μόνο έχει συγγενικές σχέσεις με τον πολυσυζητημένο πρίγκιπας (λόγω του συζύγου της) αλλά και στενές φιλικές , έχοντας μάλιστα ταχθεί στο πλευρό των φιλανθρωπικών του σκοπών. Ακόμη και σε μια τέτοια εποχή που ο Χάρι , λόγω της μετανάστευσής του έχει μπει στο μάτι του «βασιλικού κυκλώνα».

Μάλιστα , η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, είναι η εκπρόσωπος του «Headfit» στην Ελλάδα. Ως εκπρόσωπος λοιπόν πρωταγωνίστησε πριν από λίγες ημέρες σε ένα διεθνές αφιέρωμα που πραγματοποίησε το Βρετανικό κανάλι BBC για τον Χάρι και το Ιδρυμα του . Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα και διήρκησαν περίπου δέκα ημέρες. Μια ομάδα από 10 άτομα (οπερατέρ, σκηνοθέτες και δημοσιογράφοι) κατέλυσαν στο boutique hotel “Academia” όπου διέμεινε και η ίδια η Τατιάνα.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πρόκειται να προβληθούν σύντομα από την Αγγλική τηλεόραση πρωταγωνιστούν αθλητές, προσωπικότητες και social persons. H Tατιάνα μας δείχνει τον δρόμο προς την ψυχική υγεία και μέσω των προσωπικοτήτων μας δίνει ένα σύγχρονο μήνυμα ζωής.

IMG_0358


Εκτός από κομψή και δραστήρια

Κλείσιμο
Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι ευγενής ,δραστήρια , με κοινωνική δράση και αγάπη για την Ελλάδα « Μπορεί να γεννήθηκε στην Τανζανία και να μεγάλωσε στο Λονδίνο, ωστόσο έχει γίνει εκατό τοις εκατό ελληνίδα» τονίζουν άτομα από τον κύκλο της. Η ίδια διατείνεται ότι έχει μπει για τα καλά στην Ελληνική ιδιοσυγκρασία αποκτώντας με τον καιρό συνήθειες της χώρας μας . Παλαιότερα μάλιστα είχε πει ότι δεν μιλάει ελληνικά αλλά ότι σύντομα σκέφτεται να αρχίσει μαθήματα. Η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια συνδέθηκε με την μαγειρική και το Ελληνικό γκουρμέ. Tριάντα διεθνείς προσωπικότητες διαφήμιζαν ελληνικά πιάτα σε ένα βιβλίο που είχε τον τίτλο «Τaste of Greece» κερδίζοντας τις εντυπώσεις στον διεθνή τύπο. Εξάλλου, αγαπά την γυμναστική και όπως η ίδια λέει συχνά ,διατηρεί την φόρμα της αλλά και την ψυχική της ηρεμία, με ασκήσεις γιόγκα . Ο Θιβετιανός τρόπος σκέψης έχει γίνει η δεύτερη φύση της από τότε από συνάντησε στο διάβα της , μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της εποχής μας, τον Δαλάι Λάμα.

IMG_0359
IMG_0362
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης