Η Νίκι Μινάζ έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Η Νίκι Μινάζ έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το φύλο του μωρού αλλά και ούτε και το όνομα που θα πάρει

Εσύ μπορείς να βρεις τη Nicki Minaj;
Η Νίκι Μινάζ το βράδυ της Τετάρτης έφερε στον κόσμο το πρώτo της παιδί και το νέο έγινε γνωστό πριν από περίπου μερικές ώρες. Όπως αναφέρει το TMZ, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το φύλο του μωρού αλλά και ούτε και το όνομα που θα πάρει.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις είχε αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση καθώς όπως είχε πει ήθελε να αφοσιωθεί στη δημιουργία οικογένειας με τον αγαπημένο της, Κένεθ Πίτι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2019 και το μωράκι τους επισφράγισε τον έρωτά τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Μινάζ ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τη μουσική, ωστόσο έκανε μεγάλη επιστροφή με την επιτυχία «Yikes» στις αρχές του 2020. Η Νίκι Μινάζ εισήλθε στη μουσική σκηνή το 2009 με τη Young Money του ράπερ Lil Wayne.

Μετά από 11 χρόνια στη μουσική βιομηχανία έφερε επανάσταση για τις γυναίκες ράπερ. Στη διάρκεια της καριέρας της, η Nicki Minaj κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ, που έγιναν πλατινένια.

Η ράπερ έχει κάνει επίσης μια σειρά επιχειρηματικών προσπαθειών. Το 2012, σύμφωνα με πληροφορίες, κέρδισε 12 εκατομμύρια δολάρια ως μέλος της κριτικής επιτροπής του American Idol. Είναι συνιδιοκτήτρια της Tidal, συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας streaming μαζί με τους Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Alicia Keys και άλλους. Η συνεργασία της με τις εταιρείες MAC, Pepsi και Adidas και πιο πρόσφατα με τον οίκο Fendi συνέβαλαν στην αύξηση της περιουσίας της.

Nicky_Minaj
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης