GNTM: Μόνο που δεν ποδοπατήθηκαν όταν άνοιξε η πόρτα του σπιτιού!

GNTM: Μόνο που δεν ποδοπατήθηκαν όταν άνοιξε η πόρτα του σπιτιού!

Έτρεξαν για να προλάβουν κρεβάτι - Ποιοι πήραν το δωμάτιο των FF

paiktes-gntm-sd
Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου στο GNTM οι 20 διαγωνιζόμενοι έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι για να τα καταφέρουν. Με τις βαλίτσες στο χέρι όταν άνοιξε η πόρτα του σπιτιού έτρεξαν για να προλάβουν το δωμάτιο και το κρεβάτι που ήθελαν για τους ίδιους και τους φίλους που έχουν δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι.

Την ώρα λοιπόν που άνοιξε η πόρτα οι 20 παίκτες σχεδόν... χύμηξαν μέσα στο σπίτι. Οι περισσότεροι, όταν βρήκαν το κρεβάτι και το δωμάτιο που ήθελαν, δήλωσαν ευχαριστημένοι και τυχεροί για τις επιλογές τους μέσα στο σπίτι. Όμως, όλα άλλαξαν όταν έμαθαν πως θα πρέπει να χωριστούν στα υπνοδωμάτια σε... αγόρια και κορίτσια.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος, ο Αντρέας και η Λία είχαν την τύχη… να μπουν στο δωμάτιο των FF! Και αν δεν θυμάσαι ποιες ήταν οι FF, να σου θυμίσουμε πως έτσι λεγόταν η κλίκα της Ασημίνας, της Άννας, της Κάτιας, της Σουζάνας και της Μαριτίνας στον περσινό κύκλο.

«Έλα τώρα! Είμαστε στο παλιό δωμάτιο των FF; FF ρε φίλε! Πω, πω! Εγώ δεν παίρνω το ίδιο δωμάτιο με τις προηγούμενες, πραγματικά» αναφώνησαν με ενθουσιασμό οι νέοι διαγωνιζόμενοι του GNTM ενώ το επόμενο πλάνο μάς έφερε στο νου, ξανά, τις κολλητές φίλες του GNTM 2.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης