Υπουργείο Πολιτισμού: Η διαφήμιση της Mercedes με τον Ρουβά δεν είχε εξουσιοδότηση

Υπουργείο Πολιτισμού: Η διαφήμιση της Mercedes με τον Ρουβά δεν είχε εξουσιοδότηση

Αντιδράσεις στα social media από την ανάρτηση του τραγουδιστή, που πάρκαρε μια Mercedes στο Ηρώδειο – Το υπουργείο προαναγγέλλει κυρώσεις από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων 

rouvas_irwdeio
Χωρίς άδεια έγινε η διαφήμιση της Mercedes με τον Σάκη Ρουβά, υποστηρίζει το υπουργείο Πολιτισμού, μετά τον σάλο που προκάλεσε η σχετική ανάρτηση του τραγουδιστή, που πάρκαρε ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης μάρκας στο Ηρώδειο.

«Η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει το υπουργείο, προαναγγέλλοντας ότι θα επιβληθούν κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.


Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής: «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».



Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - Καταιγίδες μέχρι το πρωί της Τρίτης

Σφοδρή αντίδραση της Αθήνας για την τουρκική πρόκληση στο Καστελόριζο: «Να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι»

Τραγωδία στην Ουκρανία: Δείτε τη στιγμή της συντριβής του Antonov - Τι λέει ο μοναδικός επιζών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης