Η Σία Κοσιώνη συζητά για μόδα με την Κάτια Ζυγούλη: «Δεν είμαι άνθρωπος που ρισκάρω στο ντύσιμο»

Η Σία Κοσιώνη συζητά για μόδα με την Κάτια Ζυγούλη: «Δεν είμαι άνθρωπος που ρισκάρω στο ντύσιμο»

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» στην ΕΡΤ

istoriesmodas1
Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε, χθες, καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ιστορίες μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μίλησε για τη δική της σχέση με τη μόδα.

Η Σία Κοσιώνη παραδέχθηκε ότι δεν παρακολουθεί ιδιαίτερα τις τάσεις γιατί θέλει να κινείται στη ζώνη που αισθάνεται ασφαλής. «Θα υιοθετήσω κάτι από τις τάσεις, όταν νιώσω ότι μου πάει, ότι με κολακεύει. Ποτέ δεν έχω παρασυρθεί από μία τάση, να τη δοκιμάσω και να εκτεθώ επειδή δε μου πάει. Δεν το κάνω, δεν ρισκάρω. Δεν είμαι άνθρωπος που ρισκάρω στο ντύσιμο. Ίσως είναι και η επαγγελματική μου ζωή έτσι, που κάπως με έμαθε να ντύνομαι με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλά είμαι υπέρ των απλών γραμμών, των λιτών γραμμών. Πιστεύω ότι αυτό μου πάει!

Όταν βάζω κάτι πιο girly, πιο χρωματιστό, δεν νιώθω καλά εγώ. Προσπαθούν να με πείσουν να βάλω λίγο χρώμα στο δελτίο, αλλά εγώ νιώθω υπερβολική και δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Επομένως, ναι, τη βλέπω τη μόδα, όταν βλέπω στοιχεία που μπορούν να «κουμπώσουν» πάνω μου, θα τα υιοθετήσω, με μεγάλη χαρά, αλλά έχω το στυλ μου. Το στιλ μου είναι κάτι διαχρονικό δεν πιστεύω ότι θα φύγει ποτέ από τη μόδα το σακάκι ή το πουκαμισάκι, που μου αρέσει, ή το παντελόνι που αγαπώ πολύ. Αυτή είναι η βάση μου. Από εκεί και πέρα, μπορεί να κλέψω κάτι».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Επίσης, το άλλο πρόβλημα είναι, το οποίο βλέπω ότι προσπαθούν και διάφορες πολύ διάσημες γυναίκες να το σκοτώσουν κιόλας, ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να ξαναφοράει δεύτερη φορά το ίδιο ρούχο. Πολλές φορές μου έχει συμβεί, επειδή κάνω διάφορες δημόσιες εμφανίσεις, να φορέσω κάτι πάρα πολύ όμορφο και μετά να μείνει εκεί στην ντουλάπα, να με κοιτάει να το κοιτάω και να μην τολμάω να το ξαναφορέσω, διότι κάποιος μπορεί να σχολιάσει: «έχει βάλει αυτό και το είχε ξαναβάλει εκεί». Βλέπω όμως και μια προσπάθεια που γίνεται από το Hollywood να δείξουν ότι το να ξαναφοράς ένα ρούχο δεύτερη και τρίτη φορά είναι OK, το οποίο το θεωρώ και τρομερά υγιές. Είμαστε λοιπόν στο δρόμο αυτής της εξυγίανσης αλλά ακόμα, εγώ προσωπικά, δεν την έχω πετύχει. Το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι».

Δείτε το βίντεο: 

Η Σία Κοσιώνη στις Ιστορίες Μόδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης