Νίκος Ψαρράς: Από τις «Άγριες Μέλισσες» στο «Καφέ της Χαράς»

Νίκος Ψαρράς: Από τις «Άγριες Μέλισσες» στο «Καφέ της Χαράς»

Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» και τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς»

yuiyi
Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» και συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ύστερα από πολλά χρόνια. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο του και τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες». Αποκαλύπτει, επίσης, πως συζητά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στα νέα επεισόδια του «Καφέ Της Χαράς».

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», λέγοντας πως τα γυρίσματα για τον ρόλο του έχουν ολοκληρωθεί και είπε πως ήταν για εκείνον μια πολύ ωραία εμπειρία.

Νίκος Ψαρράς: «Τελείωσαν τα γυρίσματά μου στις Άγριες Μέλισσες, συζητάω για το Καφέ της Χαράς»


Ο Νίκος Ψαρράς είπε ακόμα πως συζητά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στα νέα επεισόδια του «Καφέ Της Χαράς». Ο ρόλος θα είναι κάποιος που μοιάζει με τον «Σταμάτη» από τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά θα είναι καλός και θα τον θέλουν στο καφέ και στο χωριό.

Με εξομολογητική διάθεση ο Νίκος Ψαρράς μίλησε μεταξύ άλλων για τα μαθητικά χρόνια και τη δύσκολη πορεία του μέχρι να γίνει ηθοποιός, αφού ο πατέρας του είχε όνειρο να τον δει γιατρό. Είχε όνειρο να περάσει στη δραματική σχολή, όμως οι γονείς του δεν ήθελαν, αφού είχαν όνειρο να τον δουν γιατρό ή δημόσιο υπάλληλο. Ο ίδιος πέρασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την τρίτη προσπάθεια, ωστόσο μέχρι να τα καταφέρει γράφτηκε σε μια σχολή, που σπούδασε παρασκευαστής μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Κλείσιμο
Νίκος Ψαρράς: Η τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγο και το γιο τους


«Το παιδί ήρθε πολύ φυσιολογικά. Δηλαδή αμέσως μετά το γάμο ήρθε ο Πάνος και άλλαξε πολύ ωραία τη ζωή μας. Καταρχάς εγώ πιστεύω ότι ένα παιδί στη ζωή σου σού κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο. Σταματάς να είσαι εγωιστής, σταματάς να ασχολείσαι με την πάρτη σου και ασχολείσαι με αυτή την ψυχή, που έχει απίστευτη ανάγκη να γνωρίσει τον κόσμο. Ο Πάνος είναι ωραίος τυπάκος, έχει πολύ χιούμορ». Για τη σύζυγό του είπε: «Είμαι ευτυχισμένος! Έχω μία σύντροφο ζωής. Η Έλενα είναι το ανθρωπάκι μου. Είμαστε μαζί από το 2012. Η Έλενα είναι αυτό που θέλει κάθε άνδρας να έχει δίπλα του. Είναι πολύ καλή μάνα, με φροντίζει, με περιποιείται και με προσέχει πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκρηκτικά και όπλα σε γιάφκα στο Κουκάκι - Συνελήφθησαν δύο άντρες και μία γυναίκα


Διακοπτό: Χειροπέδες σε τέσσερις για την κλοπή χρηματοκιβωτίου των ΕΛΤΑ με λεία 21.000 ευρω

Βρετανός υπουργός Υγείας: Oι φοιτητές ίσως χρειαστεί να μείνουν μακριά από τα σπίτια τους τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης