Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Batman» - Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό ο Ρόμπερτ Πάτινσον

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Batman» - Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό ο Ρόμπερτ Πάτινσον

Τα γυρίσματα διακόπηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου εξαιτίας της ασθένειας Covid-19 που προσέβαλε τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή

robert_pattinson
Θετικός στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον, πρωταγωνιστής της νέας ταινίας Μπάτμαν, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναγκάζοντας την εταιρεία παραγωγής να διακόψει τα γυρίσματα. Ο ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό, όμως ξεπέρασε τον κορωνοϊό και πλέον μπορεί να φορέσει ξανά τη στολή του υπερ-ήρωα, καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας.

Παρότι από την Warner Bros δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ η ταυτότητα του μέλους των γυρισμάτων που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, τα ΜΜΕ σε Βρετανία και ΗΠΑ μετέδωσαν πως αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Από τις 3 Σεπτεμβρίου τα γυρίσματα στο Λονδίνο σταμάτησαν, ενώ τόσο ο Ρόμπερτ Πάτινσον, όσο και εργαζόμενοι που ήρθαν σε στενή επαφή με τον ηθοποιό τέθηκαν σε καραντίνα. Παρότι ορισμένες εργασίες εξακολούθησαν, στην ουσία η ταινία Batman μπήκε και πάλι σε αναμονή, όπως και πριν έξι μήνες, όταν ξεκίνησε η πανδημία.

Εκπρόσωπος της Warner Bros ανακοίνωσε στο αμερικανικό Variety πως «μετά το κρούσμα κορωνοϊού και την προληπτική καραντίνα, τα γυρίσματα επανεκκίνησαν για την ταινία Batman στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Είναι γνωστό εδώ και μήνες πως ο νέος Μπρους Γουέιν, ο Αμερικανός κροίσος της Γκόθαμ που ντύνεται Batman για να καταδιώξει το έγκλημα, θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Σε ένα σκοτεινό τρέιλερ, ο υπερήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά από ειδεχθή εγκλήματα, στα οποία ο θύτης φροντίζει να αφήνει πάντα ένα σημείωμα με αποδέκτη τον Batman.

Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ του Batman

The Batman - DC FanDome Teaser
Κλείσιμο


Το τρέιλερ παρουσιάστηκε σε μια διαδικτυακή εκδήλωση της DC, της εταιρείας κόμικ όπου ανήκει ο Μπάτμαν με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της νέας ταινίας, Ματ Ριβς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα αναμένεται να δούμε στο φιλμ.

Ο γρίφος, που προφανώς κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα με τα μηνύματα προς τον Batman, δεν είναι ο μόνος «κακός» στην ταινία, όπου θα δούμε τη Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Κατγούμαν, αλλά και τον Κόλιν Φάρελ να ερμηνεύει τον θρυλικό Πιγκουίνο, όπου διέπρευσε πριν από περισσότερα από 25 χρόνια ο Ντάνι Ντεβίτο.

Τον Οκτώβριο του 2021 η πρεμιέρα 

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο, η ταινία Batman θα συναντήσει τον σκοτεινό ιππότη δύο χρόνια αφότου έχει φορέσει τη στολή και θα ξεδιπλώσει μια ιστορία διαφθοράς που φτάνει ως την αχανή αυλή της έπαυλης της οικογένειας Γουέιν.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου μέσα στο Σεπτέμβριο, καθώς είχαν αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ταινία Batman άλλωστε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου, με τρεις μήνες καθυστέρηση.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 359 τα νέα κρούσματα, τα 212 στην Αττική - 9 θάνατοι

Κακοκαιρία Ιανός: Το φαινόμενο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα - Ποιες χρονιές είχε σημειωθεί κυκλώνας

Φρίκη στη Ρωσία: Παιδόφιλος βίασε και τεμάχισε δυο ανήλικες αδερφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης