«Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»: Παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα για τη νέα ταινία του Γούντι Αλεν

«Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»: Παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα για τη νέα ταινία του Γούντι Αλεν

Η τελευταία ρομαντική κομεντί του 84χρονου Αμερικανού σκηνοθέτη, που ανοίγει αύριο το 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου

WA19_07_18_0093
Στις ελληνικές αίθουσες θα κάνει το παγκόσμιο κινηματογραφικό ντεμπούτο της η νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Rifkin’s Festival» (Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν).

Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει με τη νέα του ταινία με φόντο το κοσμοπολίτικο Σαν Σεμπαστιάν –η ταινία κάνει την επίσημη πρώτη προβολή της, εκτός διαγωνισμού, στο διάσημο, ομώνυμο κινηματογραφικό φεστιβάλ (18 - 26 Σεπτεμβρίου) – και διαθέτει ένα πρωτοκλασάτο καστ: Τζίνα Γκέρσον (Showgirls), Γουάλας Σον (Manhattan), Ελένα Ανάγια (Το Δέρμα που Κατοικώ), Σέρζι Λόπεθ (Ο Λαβύρινθος του Πάνα), Κρίστοφ Βαλτς (Άδωξοι Μπάσταρδη) και Λουί Γκαρέλ (Οι Ονειροπόλοι).

WA19_08_05_0579
Από τα γυρίσματα της ταινίας, πέρυσι το καλοκαίρι στο Σαν Σεμπαστιάν
WA19_07_12_0186

Κλείσιμο
Γυρισμένη το καλοκαίρι του 2019 στο Σαν Σεμπαστιάν, τη «βασίλισσα της Χώρας των Βάσκων», η ταινία δεν έχει εξασφαλίσει προς το παρόν διανομή στις ΗΠΑ.

Γεμάτη σουρεαλιστικές και χιουμοριστικές στιγμές, η νέα ταινία του Γούντι Άλεν μπλέκει εξωπραγματικές καταστάσεις με ιστορίες αγάπης και ερωτικής απογοήτευσης υφαίνοντας έναν φόρο τιμής στη μεταμορφωτική επίδραση του σινεμά στη ζωή μας.


image001

Ο διανοούμενος Μορτ Ρίφκιν (Γουάλας Σον) συνοδεύει τη σύζυγο του Σου (Τζίνα Γκέρσον) στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτης Φιλίπ (Λουί Γκαρέλ).
Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Μορτ ελπίζει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα δώσει σπίθα στο πρώτο του υπερφιλόδοξο μυθιστόρημα. Όσο η Σου ασχολείται παθιασμένα με τον γοητευτικό Φιλίπ, ο Μορτ συναντά τη γλυκιά Δρ. Ρόχας (Ελένα Ανάγια) και κάτι μέσα του αλλάζει.
Μία διάθεση αναθεώρησης της ζωής μέσα από τη δύναμη του κλασικού σινεμά αναζωπυρώνει την ελπίδα του Μορτ για το μέλλον.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΡΙΦΚΙΝ (Rifkin's Festival) - Official Trailer (GR Subs)


«Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου από την Tanweer.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης