Τάσος Ποτσέπης: «Τώρα κατάφερα να ξεπεράσω όλα τα πρότυπά μου»

Τάσος Ποτσέπης: «Τώρα κατάφερα να ξεπεράσω όλα τα πρότυπά μου»

Μιλάει στο protothema.gr

potsepis
Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός στο Πανελλήνιο ως ο “Αγάπη μόνο” θέλει να μπει στη δύναμη των συνοριοφυλάκων της Χίου. 

Ο 27χρονος δήλωσε στο protothema.gr:  «Ο ρόλος μου θα είναι να διαφυλάξω τα κυριαρχικά δικαιώματα της υπέροχης πατρίδας μου της Ελλάδας και θα τηρήσω τον ιερό όρκο που έχω δώσει να υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τη σημαία της Ελλάδας. Ο Θεός είναι μαζί μας». 


Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας πάντως δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 τη λίστα με τους “πίνακες πληρούντων και μη τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου“. Πρόκειται για τους πίνακες στους οποίους γίνεται γνωστή η μοριοδότηση όσων κατέθεσαν αιτήσεις για τις θέσεις των συνοριακών φυλάκων. Ο κ. Ποτσέπης εντοπίζεται στην κατηγορία αυτών που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για την επόμενη φάση του διαγωνισμού πρόσληψης στον “πίνακα ικανών Χίου”.


Σύμφωνα με την προκήρυξη για τις εν λόγω θέσεις (ΑΔΑ: ΨΕΗ446ΜΤΛΒ-ΕΥΞ), μετά την ανάρτηση των πινάκων, ακολουθεί η διαδικασία της υποβολής ενστάσεων, η οποία διαρκεί 10 ημέρες αρχής γενομένης από την ημερομηνία ανάρτησή τους.

Στην επόμενη φάση της διαδικασίας (σελίδα 21 της προκήρυξης) όσοι περιλαμβάνονται στους κυρωμένους πίνακες καλούνται να πραγματοποιήσουν υγειονομικές εξετάσεις και ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες στις αντίστοιχες Επιτροπές με σκοπό να εξακριβωθεί η σωματική, ψυχική και διανοητική καταλληλότητα των υποψηφίων για τις θέσεις. Όπως διαβάζουμε στην προκήρυξη (σελίδα 25): “Με βάση τα αποτελέσματα των ανωτέρω εξετάσεων, οι αρμόδιες Επιτροπές αποφαίνονται με απλή πλειοψηφία για την ικανότητα ή όχι των υποψηφίων, χωρίς να τους βαθμολογούν και συντάσσουν Πίνακες Ικανών και Μη
Ικανών προς πρόσληψη.“

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Συμπερασματικά, ο κ. Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο κ. Ποτσέπης ΔΕΝ έχει προσληφθεί αλλά θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ.


Από την πλευρά του εκείνος δηλώνει: «Ναι, είχα όντως επιτύχει στην προκήρυξη στους Ειδικούς Φρουρούς της ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα στην 95η θέση ανάμεσα σε 20.000 υποψηφίους. Μου είχαν βάλει τρικλοποδιά και έχω κινηθεί νομικά. Η υπόθεση αυτή θα εκδικαστεί στις 15 Οκτωβρίου και μετά τη δικαίωσή μου, θα διαλέξω αν επιθυμώ να παραμείνω στους συνοριοφύλακες στη Χίο ή να ενταχθώ στους Ειδικούς Φρουρούς στην Αθήνα. Η δικαίωση είναι γλυκιά και ξέρω πάντα πως βαδίζω στο σωστό μονοπάτι με τον Σταυρό στο χέρι».

ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Μ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ Μ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ☦🇬🇷 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ...

Δημοσιεύτηκε από Τάσος Ποτσέπης στις Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Κλείσιμο
Ο Τάσος Ποτσέπης είχε υπηρετήσει στα 18 του χρόνια ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις σε μονάδα των Ειδικών πεζοναυτών στον Βόλο. Σε ηλικία 20 ετών, αναδείχθηκε πρώτος σε διαγωνισμό καλλιστείων, ενώ στα 24 του χρόνια αποφοίτησε ως ηλεκτρολόγος-μηχανικός από τα ΤΕΙ Κοζάνης. Ενώ έχει και δεύτερο πτυχίο από δημόσιο ΙΕΚ της Έδεσσας, με ειδικότητα προπονητής αθλημάτων με ειδίκευση στα ελεύθερα βάρη. Σε ηλικία 16 ετών κολλούσε αφίσες διάσημων καλλιτεχνών, ενώ όπως λέει: «Τώρα κατάφερα να ξεπεράσω όλα τα πρότυπά μου και πλέον νέα παιδιά κολλάνε αφίσες μου, όπου πάω για εμφανίσεις ως δημόσιο πρόσωπο και ηγέτης!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης