Η Δήμητρα Σιγάλα που πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική», ήταν σήμερα προσκεκλημένη στο Happy Day. Η ηθοποιός μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ρόλο της Σοφίας που κέρδισε τη συμπάθεια του κοινού ήδη από το πρώτο επεισόδιο.
Αποκάλυψε επίσης τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο (στις 21.00), όπου η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) βασανίζεται από την απιστία του συζύγου της Παύλου (Ιωάννη Παπαζήση) και υποπτεύεται τη συνυφάδα της, Τζένη (Νάντια Μπουλέ).
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.