Sports bra: Το απόλυτο αθλητικό αξεσουάρ για φετιχιστές

Sports bra: Το απόλυτο αθλητικό αξεσουάρ για φετιχιστές

«Το σουτιέν για την επαγγελματία αθλήτρια που εμποδίζει το στήθος να χοροπηδάει». Αυτή ήταν η περιγραφή του προϊόντος στην ετικέτα του «Jogbra», ενός από τα πρώτα αθλητικά σουτιέν που κυκλοφόρησαν μαζικά, προς το τέλος της δεκαετίας του '70

sportsbra0
Έκτοτε, το αθλητικό σουτιέν βγήκε από την αφάνεια, έπαψε να κρύβεται κάτω από μπλούζες, άρχισε να γίνεται όλο και πιο περίτεχνο, όλο και πιο περήφανο, εν τέλει όλο και πιο σέξι.

Σήμερα πλέον, το sports bra είναι αξεσουάρ φιλαρέσκειας. Όσες κυρίες ποζάρουν στον καθρέπτη τους για σέξι selfie, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ωθούνται από κάποιο αθλητικό ιδεώδες. Με άλλα λόγια, η χρησιμότητα του αθλητικού σουτιέν είναι πια ένα πρόσχημα. Στην πραγματικότητα το στιλ athleisure είναι μια τάση που κολακεύει τις γυναίκες αναδεικνύοντας, με αυτοκόλλητα ενδύματα και αξεσουάρ, τις καμπύλες. Αλλά και που μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα όπως τα φωτιστικά κήπου τις λιβελούλες.

Brandi Chastain Historic World Cup Kick


Κλείσιμο
Sport_Bra_12
Sport_Bra_14
Sport_Bra_15
Sport_Bra_13

Το sports bra γνώρισε εκρηκτική δημοφιλία ιδιαίτερα από το 1999 και εξής, όταν η Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια Μπράντι Τσάστεϊν, μετά από την εκτέλεση του νικητήριου πέναλτι στο γυναικείο Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς, αποκάλυψε το σουτιέν της καθώς πανηγύριζε έξαλλα.

Βεβαίως, η αφοσιωμένη στον αθλητισμό Τσάστεϊν δεν ήταν ιδιαιτέρως σέξι καθώς χτυπιόταν σαν δαιμονισμένη επειδή έδωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στις ΗΠΑ. Από την άλλη, όμως, καμία από τις εξαίσιες δεσποσύνες οι οποίες παρατίθενται εδώ πιθανότατα δεν θα κερδίσουν ποτέ τη φήμη και τη δόξα της Μπράντι Τσάστεϊν φορώντας τα δικά τους sports bra.
Sport_Bra_10
Sport_Bra_09
Sport_Bra_06
Sport_Bra_02
Sport_Bra_03
Sport_Bra_04
Sport_Bra_01
Sport_Bra_05
Sport_Bra_11
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης