MEGA Cinema: «Άγρυπνος» σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση την Κυριακή

MEGA Cinema: «Άγρυπνος» σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση την Κυριακή

Το αμερικανικό θρίλερ δράσης με πρωταγωνιστή  τον Τζέιμι Φοξ, προβάλλεται την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, στις 21.00

sleepless1
Ένας μυστικός πράκτορας σε δύσκολη θέση, αναγκασμένος να κάνει τα πάντα για την σωτηρία του απαχθέντος παιδιού του είναι ο κεντρικός ήρωας της ταινίας του Μπάραν Μπο Οντάρ «Άγρυπνος» («Sleepless», ΗΠΑ, 2017) που προβάλλεται την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση από την τηλεόραση του MEGA.
Τον υποδύεται ο Τζέιμι Φοξ, αρκετά χρόνια μετά το βιογραφικό δράμα «Ray» για το οποίο απέσπασε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ληστεία, απαγωγή, υπόκοσμος και διαφθορά. Ο Οσκαρικός Τζέιμι Φοξ αναζητά τη δικαιοσύνη. #Sleepless - Κυριακή @ 21:00 στο #MegaCinema, σε Α' τηλεοπτική μετάδοση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom) στις


Η ταινία βρίσκεται διαρκώς στην κίνηση αφού όλα πρέπει να γίνουν εξαιρετικά σύντομα, κατά την διάρκεια μιας περιπετειώδους νύχτας με διαρκείς ανατροπές και την αδρεναλίνη του θεατή να πιάνει κόκκινο. Μια δυναμική σε όλα της αμερικανική εκδοχή της γαλλικής «Nuit blanche» (2011) που είχε σκηνοθετήσει ο Φρεντερίκ Ζαρντέν με τον Τομέρ Σισλέ, στον αντίστοιχο ρόλο του Τζέιμι Φοξ.



O «Κατάδικος»,  Σάββατο στις 23.10, MEGA

MEGA CINEMA: Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ

Το πώς η ήρεμη ζωή ενός απλού, καθημερινού ανθρώπου (Στίβεν Ντορφ) μπορεί να ανατραπεί ριζικά και να γίνει κόλαση είναι το θέμα που πραγματεύεται ο «Κατάδικος» («Felon», ΗΠΑ, 2008) που θα μεταδοθεί από το Μεγάλο Κανάλι αύριο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου στις 23.10.
Όλα ξεκινούν επειδή σκότωσε κατά λάθος τον κακοποιό που επρόκειτο να κάνει διάρρηξη στο σπίτι του. Η κατάληξή του θα είναι στα κελιά υψίστης ασφαλείας όπου θα πρέπει να μάθει πώς να χειριστεί τον εαυτό του αλλά και τους άλλους.
Κλείσιμο
Άκρως ρεαλιστικό δράμα που σκηνοθέτησε ο Ρικ Ρόμαν Βόου καταγράφοντας με όλες τις βίαιες λεπτομέρειες την προσπάθεια του ήρωα να επιβιώσει ανάμεσα σε άτομα με τα οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Κρατώντας τον χαρακτηριστικό β’ ρόλο ενός έμπειρου συγκρατούμενου του κεντρικού ήρωα, ο Βαλ Κίλμερ δίνει απλώς και μόνο με την παρουσία του έναν τόνο διαστροφής σε όλη αυτή την αμήχανη κατάσταση.



«Πικρό επιδόρπιο», Σάββατο στη 01.30, MEGA 

plum-pudding-mystery-_2__17761_1478649_type13157

Mετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στη 01.30 ακολουθεί μια ακόμη ταινία της σειράς τηλεταινιών «Murder she baked».
Πρόκειται για το «Πικρό επιδόρπιο («Murder she baked: A plum pudding mystery», ΗΠΑ, 2016) στο οποίο παρακολουθούμε μια ακόμη περιπέτεια που θα ζήσει η ιδιοκτήτρια ενός «νοστιμότατου» αρτοποιείου, η οποία εκτός από τα μπισκότα που σερβίρει στους πολίτες της κλειστής κοινωνίας όπου ζει και εργάζεται, είναι επίσης μια πολύ αποτελεσματική ντετέκτιβ.
Χαριτωμένη ταινία μυστηρίου του Κρίστοφερ Ταμπόρι με την Άλισον Σουίνι στον κεντρικό ρόλο.
Όλες οι ταινίες αυτής της σειράς βασίζονται στα βιβλία μυστηρίου της Τζοάνα Φλουκ που απέκτησαν φανατικούς αναγνώστες.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέγκι Ντρίο: Έζησα έντονα το χωρισμό και το κέρατο

Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύεται

Στα διεθνή φεστιβάλ το ντοκιμαντέρ του Μαστοράκη για τον Άλιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης