To «Καλύτερα δε γίνεται» επανέρχεται ανανεωμένο, γεμάτο καινούριες στήλες, νέα πρόσωπα, αλλά και την καθιερωμένη, κλασική συνταγή της πιο cool προσέγγισης της πραγματικότητας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.
Η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται φυσικά στο τιμόνι της εκπομπής και πλάι της θα έχει τον Κώστα Τσουρό, την Εβελίνα Νικόλιζα, τη Ναταλία Αργυράκη και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.
Ο Κώστας αναλαμβάνει την ενημέρωση και συνεντεύξεις που πάντα συζητιούνται.
Η Εβελίνα θα λύνει τα ερωτικά σας προβλήματα, αλλά θα επιδίδεται και σε «αθλήματα» που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί
Η Ναταλία Αργυράκη – πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση – θα κάνει συνεντεύξεις και θα αιφνιδιάζει τους διάσημους με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης θα κάνει τα πιο ασυνήθιστα γκάλοπ και θα παρουσιάζει έρευνες για πολλά γέλια.
Μαζί τους οι: Ράνια Αλευρά στις ζωντανές συνδέσεις και τα αφιερώματα, ο Θάνος Παπαχάμος με street και χιουμοριστικά θέματα στην πόλη και η Σοφία Τσίπα με εξορμήσεις και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.