Η Σοφία Καρβέλα εξομολογείται: «Σήμερα κλείνω 12 χρόνια που ζω νηφάλια»

Η Σοφία Καρβέλα εξομολογείται: «Σήμερα κλείνω 12 χρόνια που ζω νηφάλια»

Η κόρη της Άννας Βίσση δηλώνει περήφανη που, παρά τις δύσκολες στιγμές, κατάφερε να μείνει μακριά από το ποτό 

Sofia_Karvela
Πριν 12 χρόνια η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και να βγει οριστικά από τον... εφιάλτη του αλκοόλ. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει μιλήσει και στο παρελθόν μέσα από τα social media για τον αλκοολισμό αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Σήμερα, κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας και είναι περήφανη για τον εαυτό της που, παρά τις δύσκολες στιγμές, κατάφερε να μείνει μακριά από το ποτό.

«Σήμερα κλείνω 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση.  Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης