Πριν 12 χρόνια η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και να βγει οριστικά από τον... εφιάλτη του αλκοόλ. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει μιλήσει και στο παρελθόν μέσα από τα social media για τον αλκοολισμό αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.
Σήμερα, κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας και είναι περήφανη για τον εαυτό της που, παρά τις δύσκολες στιγμές, κατάφερε να μείνει μακριά από το ποτό.
«Σήμερα κλείνω 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.