Πριγκίπισσα Βικτώρια & Πρίγκιπας Ντάνιελ: 47 χλμ. πεζοπορία στα βουνά για το πριγκιπικό ζεύγος της Σουηδίας

Πριγκίπισσα Βικτώρια & Πρίγκιπας Ντάνιελ: 47 χλμ. πεζοπορία στα βουνά για το πριγκιπικό ζεύγος της Σουηδίας

Δύσκολοι καιροί  για (φυσιολάτρες) πρίγκιπες

weddingswedishcrownprincessvictoriadanielgrh2vqkpoq_l
Στην εξοχή πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους, η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ντάνιελ και αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, διασχίζοντας 47 ολόκληρα χλμ. στα βουνά της σκανδιναβικής χώρας.

Η διάδοχος του βασιλικού θρόνου της Σουηδίας μαζί με τον σύζυγό της έκαναν πεζοπορία στο τρίγωνο Jämtland, που ενώνει με μονοπάτι την οροσειρά ανάμεσα στο Storulvån, τη Sylarna και το Blåhammaren.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🥾⛺️🍂 I helgen upplevde Kronprinsessan och Prins Daniel den annalkande hösten i fjällen när de vandrade den 47 kilometer långa Jämtlandstriangeln. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vandringen gick mellan fjällstationerna Storulvån, Sylarna och Blåhammaren för att därefter avslutas i Storulvån. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kronprinsessparet vill tacka @stfturist för det arbete föreningen och dess medarbetare utför för att sprida kunskap om allemansrätten och tillgängliggöra den svenska naturen för alla. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #stfturist #svenskaturistföreningen #upptäcksverige #jämtland #jämtlandstriangeln ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: Kungl. Hovstaterna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset) στις



32887558-8707075-image-a-17_1599509290676
32887504-8707075-image-m-11_1599504844538

Το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας που παντρεύτηκε στον καθεδρικό ναό της Στοκχόλμης το 2010 και είναι γονείς της 8χρονης πριγκίπισσας Εστέλ και του 4χρονου πρίγκιπα Όσκαρ, μοιράστηκε στιγμιότυπα στο instagram από την ορεινή του πεζοπορία, επιβεβαιώνοντας τη λατρεία του για τη φύση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης