Netflix: «Ο John προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους» και τους έπαιζε Kraftwerk

Netflix: «Ο John προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους» και τους έπαιζε Kraftwerk

Το νέο ντοκιμαντέρ καταγράφει την προσπάθεια του John Shepherd από το Μίσιγκαν να έρθει σε επαφή μέσω της μουσικής, με εξωγήινα έμβια όντα

w30-10274111
«John Was Trying to Contact Aliens» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που εδώ και λίγες μέρες διαθέτει το Netflix. Είναι το πορτρέτο του John Shepherd, ενός κατοίκου του Μίσιγκαν που προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με εξωγήινους παίζοντας Kraftwerk, Afropop, Tangerine Dream, τζαζ και ρέγκε.

Το διάρκειας 16 λεπτών ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Matthew Killip είναι ένας ύμνος στο πνεύμα της εξερεύνησης και καινοτομίας. Και μια σε βάθος σκιαγράφηση της θέλησης όλων μας για κάτι περισσότερο.

Η ταινία μας ξεναγεί μέσα στο δωμάτιο του John Shepherd, όπου ανάμεσα στον καναπέ και μια τεράστια βιβλιοθήκη με βινύλια και ένα πικάπ, είναι στριμωγμένες δύο ψηλές ραφιέρες γεμάτες με ηλεκτρονικές συσκευές, βγαλμένες από παμπάλαια ταινία της NASA.

John Was Trying to Contact Aliens | Official Trailer | Netflix


«Ενδιαφέρομαι να ανακαλύψω το άγνωστο. Και το άγνωστο είναι αυτό ακριβώς. Άγνωστο. Και ψάχνεις, και συνεχίζεις να ψάχνεις, λόγω της επιθυμίας σου…» αναφέρει μεταξύ άλλων ο John Shepherd.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης