Ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσιεύοντας την τελευταία κοινή φωτογραφία τους, γράφει: «Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί! Με γνώριζε και με συμβούλευε από μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της Μόδας. Τον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας! Πολλές αναμνήσεις από το εξωτερικό από ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και από ρεβεγιόν στο σπίτι μου... ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως από την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον... Δυστυχώς στην Ελλάδα.... οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities.... με το που φεύγουν από την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand... ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς! Δεν υπάρχει συνέχεια....».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.