Ντίνα Νικολάου: Ανοίγει το «Dina’s Bakery» στο MEGA

Ντίνα Νικολάου: Ανοίγει το «Dina’s Bakery» στο MEGA

Πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50

3__1_
Η Ντίνα Νικολάου ανοίγει το δικό της bakery και δίνει ραντεβού με τουςτηλεθεατές από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Σε κάθε επεισόδιο του «Dina’s Bakery», η αγαπημένη chef παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της και δηλώνει έτοιμη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ταμυστικά επιτυχίας της για τέλειο αποτέλεσμα.

dinas_bakery_logo__1_


Ετοιμάζει μπροστά στην κάμερα δύο αλμυρές ή γλυκές, όμως πάντα εύκολεςκαι πεντανόστιμες συνταγές. Αρτοποιήματα, πίτες, τούρτες, τάρτες και κέικκάθε λογής γίνονται πρωταγωνιστές ενός τηλεοπτικού ταξιδιού με vintage αισθητική που σε μεταφέρουν στις πιο γευστικές εικόνες τραπεζιών τηςΓαλλίας, της Αγγλίας, της Δανίας και της Αμερικής.

Παράλληλα, δε λείπουν καιελληνικές παραδοσιακές συνταγές βασισμένες σε απλά υλικά που χαρίζουνόμως τη δική τους χαρακτηριστική ταυτότητα σε κάθε γευστική δημιουργία.




Όμως, η Ντίνα Νικολάου, δε θα είναι μόνη: το «Dina’s Bakery» ανοίγει τιςτηλεοπτικές του πόρτες και υποδέχεται καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας που παρουσιάζουν σε κάθε επεισόδιο μία άρτια τεχνική αλλά και τα δικά τους tips, που μόνο οι experts του είδους γνωρίζουν.

Σκηνοθεσία: Cooking Studio Team
Αρχισυνταξία : Νατάσα Θεοχάρη, Ελένη Σκάρπου
Οργ./Διευθ. Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Project Manager: Δημήτρης Φακίνος
Παραγωγή: Pangolin Entertainment
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης