Τζένιφερ Λόπεζ: Η σέξι Λατίνα αφήνει τα πλούτη και μετακομίζει σε ένα... οικολογικό bungalow - Δείτε φωτογραφίες

Το νέο σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ δεν έχει διψήφιο αριθμό δωματίων, ούτε γήπεδα τέννις, αλλά φωτοβολταϊκά και «ζεστές» γωνιές για cocooning

Μπορεί να είναι μια από τις πιο υψηλά αμειβόμενες celebrities της showbiz εδώ και δεκαετίες -αφού έκλεισε αισίως τα 50- ωστόσο φαίνεται πως η σέξι Λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ βαρέθηκε τις αχανείς επαύλεις όπου κυριολεκτικά χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, μέσα στα πολυάριθμα υπνοδωμάτια, τα σαλόνια, τα playrooms και τις περισσότερο ή λιγότερο επίσημες τραπεζαρίες. Έτσι, πρόσφατα πρόσθεσε στην -μεγάλη, είναι η αλήθεια- συλλογή των ακινήτων της ένα bungalow των μόλις 200 τετραγωνικών μέτρων.



Πρόκειται για μια πλήρως ανακαινισμένη μονοκατοικία του 1948 σε ισπανικό αποικιοκρατικό στυλ με τρία υπνοδωμάτια και λοξή σκεπή με κόκκινα τούβλα και ηλιακά πάνελ, που κάνουν το σπίτι ενεργειακά αυτόνομο και οικολογικό. Στο εσωτερικό έχει μεγάλους ανοιχτούς χώρους, κεκλιμένη οροφή και πολλά παράθυρα με σκούρα κουφώματα και περίτεχνα εσωτερικά περβάζια. Περιλαμβάνει μια σαλοτραπεζαρία, μια ολοκαίνουργια κουζίνα και ένα «ζεστό» καθιστικό με τζάκι. Η master-suite διαθέτει μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης και δύο μεγάλες ντουλάπες. Δίπλα στο γκαράζ υπάρχει ακόμη ένας χώρος που λειτουργεί ως γραφείο ενώ ο κήπος είναι απλός και εύκολος στη συντήρησή του. Βρίσκεται στο Εντσινο του Λος Αντζελες και κόστισε 1.365.000 δολάρια, ποσό που φαντάζει σαν σταγόνα στον ωκεανό της ακίνητης περιουσίας της JLo, η οποία αν συμπεριλάβουμε και αυτά που έχει αποκτήσει από κοινού με τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της και πρώην παίκτη των New York Yankees Αλεξ Ροντρίγκεζ υπολογίζεται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Το υπέροχο αυτό bungalow αλλάζει χέρια για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του -εθισμένος στην αλλαγή κατοικιών- το είχε αγοράσει και ανακατασκευάσει τον Ιανουάριο και μάλιστα σχεδόν στην ίδια τιμή που το πούλησε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ζει και βασιλεύει»: Επιθεώρησε καλλιέργειες που επλήγησαν από τυφώνα


Κίνημα Αλλαγής για άτυπη Σύνοδο: «Θέλουμε πράξεις όχι μελλοντικές προθέσεις»

Τουρκικά ΜΜΕ κατά Μέρκελ μετά τη στήριξη στην Ελλάδα: «Έκανε σκανδαλώδη κίνηση»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr