Τζένιφερ Λόπεζ - Άλεξ Ροντρίγκεζ: Νέα έπαυλη στο Μαϊάμι

Τζένιφερ Λόπεζ - Άλεξ Ροντρίγκεζ: Νέα έπαυλη στο Μαϊάμι

Μπορεί ο γάμος τους να αναβλήθηκε ελέω COVID-19, αλλά οι επενδύσεις σε ακίνητα δεν μπορούν να περιμένουν...

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
jlo-0
Μπορεί ο γάμος τους να αναβλήθηκε ελέω COVID-19, αλλά οι επενδύσεις σε ακίνητα δεν μπορούν να περιμένουν για το power couple Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ. Ετσι μετά το διαμέρισμα των 15 εκατ. δολαρίων που αγόρασαν στη Νέα Υόρκη, με... μόλις 40 εκατ. δολάρια απέκτησαν μια ονειρική έπαυλη στο Μαϊάμι, σε προνομιούχα τοποθεσία με εκπληκτική θέα στον κόλπο Μπισκέιν και A-listers γείτονες.

Το νέο τους σπίτι, ισπανικού αποικιακού ρυθμού, των 10 δωματίων και 12 μπάνιων, διαθέτει φυσικά πισίνα με τζακούζι, εσωτερικό ασανσέρ, κελάρι, βιβλιοθήκη, κουζίνα υπερπαραγωγή, εννοείται γυμναστήριο, διαθέτει δική του προβλήτα, βρίσκεται στην ακτή του Star Island και γειτονεύει με τα αντίστοιχα... φτωχόσπιτα των Γκλόρια Εστεφαν, Ρόζι Ο’Ντόνελ, Σακίλ Ο’Νιλ και Σον «Diddy» Κομπς.

jlo-1


Το ζευγάρι διαθέτει ήδη ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό σπίτι στο Μαϊάμι, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν σκοπεύουν να μετακομίσουν στο νέο τους απόκτημα μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους ή αν απλώς η αγορά ήταν μία ακόμη επένδυση γι’ αυτούς. Πολλοί από τον χώρο του real estate πάντως εκτιμούν πως τυχόν μετακόμιση της JLo και του αρραβωνιαστικού της στο νέο τους σπίτι θα εκτινάξει σε νέα ύψη τις τιμές ακινήτων στη γειτονιά.

GETTY IMAGES / SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα: 

Κουτσούμπας: «Ο λαός μας να μη δεχτεί καμία υποχώρηση σε κυριαρχικά δικαιώματα»

Μητσοτάκης: Το «παρών» σημαίνει απών - Τσίπρας: Αν υπογράφαμε εμείς, θα μας κρεμούσατε στο Σύνταγμα

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Νέος γύρος με περισσότερους ωφελούμενους τον Σεπτέμβριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK