Η 59χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο ή αλλιώς τον τηλεοπτικό «Τρελαντώνη» και αυτές τις μέρες περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τα δύο τους παιδιά.
Η Φωτεινή Ντεμίρη, πόζαρε στο φακό με το μπικίνι της και ανέβασε τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και με πόζα ευτυχίας, η ίδια γράφει στη λεζάντα:
«Δεν σε χορταίνω θάλασσα μου!!!!!!οταν κοιτώ τη θάλασσα γαληνεύει η ψυχή μου……».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.