Η 59χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο ή αλλιώς τον τηλεοπτικό «Τρελαντώνη» και αυτές τις μέρες περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τα δύο τους παιδιά.
Η Φωτεινή Ντεμίρη, πόζαρε στο φακό με το μπικίνι της και ανέβασε τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και με πόζα ευτυχίας, η ίδια γράφει στη λεζάντα:
«Δεν σε χορταίνω θάλασσα μου!!!!!!οταν κοιτώ τη θάλασσα γαληνεύει η ψυχή μου……».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.