Γνωστή ηθοποιός εμπλέκει Οσκαρικό σκηνοθέτη σε σκάνδαλο παιδεραστίας

Γνωστή ηθοποιός εμπλέκει Οσκαρικό σκηνοθέτη σε σκάνδαλο παιδεραστίας

Τι αποκαλύπτει η Rose McGowan για τη σχέση της όταν ήταν 15 ετών με τον ελληνικής καταγωγής Alexander Payne

payneart
Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου, αυτή τη φορά με το θύμα να είναι και ανήλικό, έσκασε σαν βόμβα στον μαγικό κόσμο τιυ κινηματογράφου. Η Rose McGowan κατηγόρησε τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Alexander Payne ότι διέπραξε σεξουαλικό παράπτωμα εναντίον της, όταν εκείνη ήταν 15 ετών.

Η ηθοποιός, ακτιβίστρια και σκηνοθέτης, η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Harvey Weinstein, αφού τον κατηγορούσε δημόσια για βιασμό, δημοσιοποίησε κατηγορίες και εναντίον της Payne στο Twitter.

«Αλεξάντερ Πέιν», έγραψε η McGowan, «με έβαλες και έπαιξα σε μια ταινία πορνό που σκηνοθέτησες για το Showtime με διαφορετικό όνομα. Θυμάμαι ακόμα το διαμέρισμά σας στο Silverlake. Με άφησες σε μια γωνιά του δρόμου μετά. Ήμουν 15».

Σε ένα δεύτερο tweet, η McGowan πρόσθεσε: «Θέλω απλώς μια αναγνώριση και μια συγγνώμη. Δεν θέλω να καταστρέψω. Ήμουν εγώ στα 15», ανεβάζοντας στο tweet μια εικόνα της στα 15, καθώς και ένα GIF στο οποίο μπορεί να δει να κάνει χειρονομία μπροστά από τη λέξη "ΟΧΙ".


Ο Payne έχει κερδίσει δύο Καλύτερα Προσαρμοσμένα Όσκαρ σεναρίου, για τις ταινίες του Sideways και Nebraska, και έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως The Descendants, Election και Downsizing.

Ενώ εμφανίστηκε στο podcast του Ronan Farrow's Catch and Kill τον Φεβρουάριο, η McGowan συζήτησε ένα περιστατικό βιασμού που διαπράχθηκε εναντίον της από έναν παλαιότερο σκηνοθέτη όταν ήταν 15 ετών.

«Το 2017… άρχισα να εξετάζω μια σχέση, να παραθέτω αποσπάσματα, που είχα με έναν πολύ ισχυρό, καλά όχι τότε ισχυρό, αλλά δυνατό άντρα», είπε. «Ήταν πολύ δροσερός και πολύ όμορφος και γύρω στα 32 ή 33».

«Πόσο χρονών ήσασταν» Ρώτησε ο Φάροου. «15», απάντησε η McGowan. «Κοιτώντας πίσω, ήμουν καλλωπισμένη. Μετά με πήρε πίσω στο διαμέρισμά του στο Silver Lake, έπαιξα μια μαλακή πορνό ταινία που σκηνοθέτησε για το Showtime με διαφορετικό όνομα και μετά κοιμήθηκα μαζί του. Τότε με άφησε στη γωνία του δρόμου δίπλα στο Cafe Tropical on Sunset [Boulevard]. Αλλά το κάναμε πάντα, όταν τον έβλεπα, πάντα πίστευα ότι ήταν πολύ όμορφος και μου άρεσε. Και θα του έλεγα: "Δεν είναι αστείο; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κοιμήθηκες μαζί μου όταν ήμουν 15. Και νόμιζα ότι ήταν αστείο"».

«Υποθέτω, κοιτάζοντας πίσω, δεν βρίσκετε πλέον τόσο αστείο;», ρώτησε ο Φάροου.

«Όχι, και στην πραγματικότητα όταν άρχισα να το διαλύω και να το καταλαβαίνω, άρχισα να κλαίω γιατί ένιωθα πολύ άσχημα για εκείνο το κορίτσι που είχε μείνει σε αυτήν τη γωνιά του δρόμου», είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε το χωρίς μέικ απ πρόσωπό της - Δείτε βίντεο

Στο δυναμικό του Open ο Στέλιος Παρλιάρος

Μαντόνα: Πάρτι μαριχουάνας για τα 62α γενέθλια της βασίλισσας της ποπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης