Ελεονώρα Μελέτη: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους»

Ελεονώρα Μελέτη: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους»

Η παρουσιάστρια του Alpha είναι αγκαλιά με την κόρη της στην Πάρο και ‘’ταξιδεύει’’ στις δικές της καλοκαιρινές αναμνήσεις

Eleonora_Meleti
Τις οικογενειακές διακοπές της στην Πάρο συνεχίζει η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την 2 ετών κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της στην παραλία, σχολιάζοντας στην ανάρτησή της: «Μακάρι να είχα την άδεια της Αλεξάνδρας να σας δείξω το προσωπάκι της! Τα τεράστια γκριζογαλαζοπράσινα ανάλογα με το φως μάτια της, την κοντυλογραμμενη μυτούλα της, (έχει πάρει του μπαμπά της ευτυχώς), τα ζουμερά χειλάκια της για φάγωμα... αλλά μέχρι να το αποφασίσει η ίδια, θα μου αρκεί να καμαρώνω σαν άλλη κουκουβάγια, κάνοντας το Σωστό.

Εδώ απολαμβάνουμε το μπάνιο μας...δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους φίλους μου, αλλά τώρα που το ζω κ είμαι στο νερό γύρω στις 9:30 με 10 ξυπνάνε οι μνήμες των παιδικών μου χρόνων τότε που τραβολογούσα κι εγώ μαμά, γιαγιά, παππού κι όταν μπορούσε και τον μπαμπά, «από τα άγρια χαράματα» στην παραλία.

Με τόνους παιχνίδια, αλλά και τάπερ με φρούτα και σνακ... και σιγά σιγά, σκάνε δίπλα και παραδίπλα κι άλλες μαμάδες, με τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους τόνους παιχνίδια και τα δικά τους τάπερ με φρούτα και σνακ, και κάπου εκεί κάνω ενός λεπτού σιγή για εκείνη την Ελεονώρα που έσκαγε παραλία 3 το μεσημέρι με hangover, για να συνεχίσει τον ύπνο της στην ξαπλώστρα, με χάδι την αμμοβολή, ενώ της τρέχει το σαλάκι από το μισάνοιχτο σαν αποχαυνωμένο στόμα».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μακάρι να είχα την άδεια της Αλεξάνδρας να σας δείξω το προσωπάκι της! Τα τεράστια γκριζογαλαζοπρασινα ανάλογα με το φως μάτια της, τη κοντυλογραμμενη μυτούλα της, ( έχει πάρει του μπαμπά της ευτυχώς), τα ζουμερά χειλάκια της για φάγωμα... αλλά μέχρι να το αποφασίσει η ίδια θα μου αρκεί να καμαρώνω σαν άλλη κουκουβάγια, κάνοντας το Σωστό. εδώ απολαμβάνουμε το μπάνιο μας...δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους φίλους μου, αλλά τώρα που το ζω κ είμαι στο νερό γύρω στις 9:30 με 10 ξυπνάνε οι μνήμες των παιδικών μου χρόνων τότε που τραβολογούσα κ γω μαμά, γιαγιά, παππού κ όταν μπορούσε κ τον μπαμπά, «από τα άγρια χαράματα» στη παραλία. Με τόνους παιχνίδια, αλλά κ τάπερ με φρούτα κ σνακ... κ σιγά σιγά, σκάνε δίπλα κ παραδίπλα κ άλλες μαμάδες, με τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους τόνους παιχνίδια κ τα δικά τους τάπερ με φρούτα κ σνακ, κ κάπου εκεί κάνω ενός λεπτού σιγή για εκείνη την Ελεονώρα που έσκαγε παραλία 3 το μεσημέρι με hangover, για να συνεχίσει τον ύπνο της στη ξαπλώστρα, με χάδι την αμμοβολη ενώ της τρέχει το σαλάκι από το μισάνοιχτο σαν αποχαυνωμένο στόμα. #summervibes #summer #motheranddaughter #mylove #swimwear @stefaniafrangista #babyswimwear @ocean__hero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις



Ειδήσεις σήμερα: 

Αίγυπτος: Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι από βύθιση φέρι μπόουτ στο Νείλο ποταμό

Μοντέλο Πόρου σε Πάρο και Αντίπαρο - Τα δύο νησιά θεωρούνται τα πιο επιβαρυμένα στις Κυκλάδες

Η κίνηση τώρα στα λιμάνια, ΚΤΕΛ και τις εθνικές οδούς - Φεύγουν και οι τελευταίοι...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης