Ο ιταλικός Τύπος δημοσίευσε σήμερα μια πρώτη φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ηλικίας 83 ετών, στο πλευρό της νέας του αρραβωνιαστικιάς, ηλικίας μόλις 30 ετών.
Το εβδομαδιαίο περιοδικό Chi, ιδιοκτησίας του ομίλου ΜΜΕ του δισεκατομμυριούχου, δημοσίευσε σε «αποκλειστικό» ρεπορτάζ μια φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού σε διακοπές στη βίλα του Certosa στη Σαρδηνία, ενώ περπατά έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, με την οποία έχουν διαφορά ηλικίας 53 ετών.
Φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, η νεαρή γυναίκα, πρώην μοντέλο και σήμερα βουλευτίνα του κόμματος Forza Italia, και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, επισκέπτονται έναν φίλο στο γιοτ του, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.
Τον Μάρτιο, το Forza Italia, το πολιτικό κόμμα του Μπερλουσκόνι, είχε επιβεβαιώσει το ειδύλλιο με τη νεαρή πολιτικό.
Παράλληλα, το Forza Italia είχε γνωστοποιήσει ότι ο ηγέτης του, διαζευγμένος δύο φορές, χώρισε από την Φραντζέσκα Πασκάλε, έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, όμως οι δυο τους «παραμένουν φίλοι».
Δώρα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να λάβει στις 14 Φεβρουαρίου ή να τα προσφέρει στον εαυτό της. Εντυπωσιακά, τεχνολογικά προηγμένα και απόλυτα ερωτεύσιμα, σεσουάρ Dyson Supersonic Nural, ισιωτικό Dyson Airstrait ή multistyler Dyson Airwrap Complete Long για κάθε τύπο μαλλιών, που κυκλοφορούν σε συλλεκτική έκδοση και κλέβουν καρδιές!
Στις 14 Φεβρουαρίου, το resort One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα μας προσκαλεί στον ειδυλλιακό του χώρο για να απολαύσουμε συναρπαστικές γεύσεις, premium εμπειρίες και αξέχαστη διαμονή.